maniaxxx je napisal/-a:Malo zgodaj ampak vseeno, kakšni predlogi za zimsko sezono 2016/17 v dimenziji 205 55 16 ALI 225 45 17...vidim, da je kar nekaj novih modelov na trgu.
maniaxxx je napisal/-a:Malo zgodaj ampak vseeno, kakšni predlogi za zimsko sezono 2016/17 v dimenziji 205 55 16 ALI 225 45 17...vidim, da je kar nekaj novih modelov na trgu.
Locher je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Malo zgodaj ampak vseeno, kakšni predlogi za zimsko sezono 2016/17 v dimenziji 205 55 16 ALI 225 45 17...vidim, da je kar nekaj novih modelov na trgu.
Lani sem kupil Sava Eskimo HP v dimenziji 225 45 17 in nimam nekih pripomb.
Mi _imamo_ slabe razmere, ko so ceste mokre so podobne ledu, vsaj tukaj v LJ. Npr. v BTC mi drsi še v supergah, ko je mokro. Tudi na precej drugih lokacijah je podobno, zlizan asfalt do amena. Ko una bela podlaga na Vranskem.RedBaron je napisal/-a:Treba pa se je zavedati, da gre tu za gumo namenjeno ekstremnim razmeram, ki pa jih v SLO ni... taksne gume so izredno mehke in imajo veliko lamel, kar je sicer dobro na ledu in snegu, ter pri ekstremno nizkih temperaturah, vendar slabo na suhi in tudi mokri cesti pri nasih zimskih temperaturah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost