zuzek je napisal/-a:sava s3, po 2h letih ratajo nekatere trde da po mokrem gume sam vrtijo
lancia hf je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:sava s3, po 2h letih ratajo nekatere trde da po mokrem gume sam vrtijo
Sodelovec je kupil lansko jesen nove za Oktavijo, in rekel da so to edine gume, ko je moral ketne dat gor, da se je lahko po 10cm snegu pripeljal domol. Tako da letos je kupil Fulda, pa da vidimo kako bo škodilak sel po idriskem koncu.
peroRS je napisal/-a:
Lahko komot rečeš sodelavcu, da je nesposoben.![]()
Jaz sem (z Octavio) prišel domov po 5 cm snega (v precej hud klanec) z letnimi gumami skoraj brez težav. Še ASR ni jamral
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Lahko komot rečeš sodelavcu, da je nesposoben.![]()
Jaz sem (z Octavio) prišel domov po 5 cm snega (v precej hud klanec) z letnimi gumami skoraj brez težav. Še ASR ni jamral
Sigurno nisi pomislil, da obstaja moker in suh sneg. Za v suhi sneg je dobra tudi letna guma, v mokrem je pa zelo dobro če imaš dobro zimsko gumo, če ne si sam seb drsalnico delaš.
korid je napisal/-a:Zdravo,
v okviru predmeta na faksu delamo raziskavo obiskanosti in odzivnosti forumov. Ta raziskava traja en teden in mi bo upam da prinesla dobro oceno na koncu semestra.Zato bi prosil za sodelovanje, v bistvu nadaljevanje pogovora. Torej moj problem.
Spredaj na avtu imam 3 leta stare savine gume 165/70 R14, zadaj pa že 6 let stare iste gume (trde kot kamen). Sicer po izkušnjah lahko rečem, da se po snegu vse skupaj dobro obnese v dežju in poledici je katastrofa lovit zadnji konc avta. Zato mam namen dati sprednje gume zadaj in kupit 2 novi za spredaj. Tu bi pa prosil za en predlog, namreč omejen sm z 120€ (raje manj in mi ostane še za pir), kje bi dobil dobri poceni novi gumi v lj in okolici? Če se le da, ne bi dal gor savinih gum
ejsim je napisal/-a:korid je napisal/-a:Zdravo,
v okviru predmeta na faksu delamo raziskavo obiskanosti in odzivnosti forumov. Ta raziskava traja en teden in mi bo upam da prinesla dobro oceno na koncu semestra.Zato bi prosil za sodelovanje, v bistvu nadaljevanje pogovora. Torej moj problem.
Spredaj na avtu imam 3 leta stare savine gume 165/70 R14, zadaj pa že 6 let stare iste gume (trde kot kamen). Sicer po izkušnjah lahko rečem, da se po snegu vse skupaj dobro obnese v dežju in poledici je katastrofa lovit zadnji konc avta. Zato mam namen dati sprednje gume zadaj in kupit 2 novi za spredaj. Tu bi pa prosil za en predlog, namreč omejen sm z 120€ (raje manj in mi ostane še za pir), kje bi dobil dobri poceni novi gumi v lj in okolici? Če se le da, ne bi dal gor savinih gum
Čakaj, imaš 120€ za 2 gumi, za dimenzijo 165/70/14 ? Če ne bi Save, potem:
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... leid=36081 (ti ostane še za pir, kot praviš)
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... leid=32581 (boš moral žrtvovati pir)
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... leid=35844 (tudi žrtvuješ, ampak manj)
korid je napisal/-a:Spredaj na avtu imam 3 leta stare savine gume 165/70 R14, zadaj pa že 6 let stare iste gume (trde kot kamen). Sicer po izkušnjah lahko rečem, da se po snegu vse skupaj dobro obnese v dežju in poledici je katastrofa lovit zadnji konc avta. Zato mam namen dati sprednje gume zadaj in kupit 2 novi za spredaj. Tu bi pa prosil za en predlog, namreč omejen sm z 120€ (raje manj in mi ostane še za pir), kje bi dobil dobri poceni novi gumi v lj in okolici? Če se le da, ne bi dal gor savinih gum
¦Zakonu o varnosti cestnega prometa – ZVCP v 114. členu določa, da morajo imeti motorna in priklopna vozila v cestnem prometu predpisano zimsko opremo v času od 15. novembra do 15. marca oz. pred ali po tem datumu v primeru zimskih razmer (ko se ob sneženju sneg oprijemlje vozišča ali je vozišče zasneženo oz. poledenelo), da na motornih in priklopnih vozilih v cestnem prometu ne sme biti snega, ledu, vode ali drugih snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti oz. bi se lahko raztresale z njega, ter da morajo biti stekla in vzvratna ogledala vedno čista.
¦Zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5t:
¦štiri zimske pnevmatike (M+S) z min. globino profila 3mm ali
¦štiri letne pnevmatike z min. globino profila 3mm + snežne verige v priboru
¦vse 4 pnevmatike morajo biti enake po velikosti, vrsti in zgradbi
¦na isti osi pa morajo biti pnevmatike tudi istega proizvajalca, profila, hitrostnega razreda in nosilnosti
¦zimske pnevmatike so lahko nižjega hitrostnega razreda (največ za dva razreda) kot ga zahteva konstrukcijsko določena hitrost.¦Izjema: v priobalnem območju (ceste od Kozine do Sečovelj) veljajo za zimsko opremo vozil tudi 4 letne pnevmatike z min. globino profila 1,6 mm (verige v priboru niso potrebne).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov