Dego je napisal/-a:glede na to da so zime iz leta v leto bolj mile, meni osebno ker sem iz štajerske več pomeni kak dobra je guma po dežju in suhem ter seveda obraba.
za tiste ki pa so doma malo višje pa seveda izbereš tisto ki ima najboljšo oceno po snegu in ledu
hladni je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Na te razne teste ne dam nič ampak samo na lastne izkušnje. Letos bom avto obul v Eurotec Snowwolf 2.
LP!
Do zdaj se je pokazalo, da so testi skoraj vedno zelo objektivni. Pr tolk tehnike je jasno, da jim lahko v 21 stol. zaupamo. Sploh pa če sta dve gumi in je ena kvalietna, druga pa čungalunga in je zavorna pot v enakih pogojih tam 50m več.....kaj je tukaj za dvomit!?
trust je napisal/-a:Dego je napisal/-a:glede na to da so zime iz leta v leto bolj mile, meni osebno ker sem iz štajerske več pomeni kak dobra je guma po dežju in suhem ter seveda obraba.
za tiste ki pa so doma malo višje pa seveda izbereš tisto ki ima najboljšo oceno po snegu in ledu
Veš, kak ti bom povedal, ni se za hecat sred zime z letnimi gumami, jest sem samo enkrat mel čez zimo letne gume pa sedaj raje brez premišljevanja kupim SAMO NOVE ZIMSKE. Pri nas tukaj v hribih dostikrat pobeli v dolinah pa gledajo travo.
Jest bom letos kupil nove brez premišljevanja. Tle gor se noben en voz z letnimi, raje se vsi vozjo sred poletja z zimskimi.
Seveda rabljene zimske gume so še slabše, ker so stare.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov