Prokarjon je napisal/-a:Večina ljudi ima reakcijski čas manjši od sekunde, drugače bi računali varnostno z dvema ali več sekundami.
Sklopko stisneš istočasno kot pritisneš bremzo... zdaj če je to čudežno za naredit potem ne vem... meni je to samoumevno.
Pri polnem (AC) zaviranju definitivno nimaš časa še menjati v nižjo, sklopko na drugi strani imaš čas stisnit.
a4 je napisal/-a:kar slabo mi je ko berem ene komentarje tu....
ej narod. jaz mam tud sava S3 pa sem lansko zimo bil čist zadovoljen....
v dežju me pa tud ni blo strah voziti dovoljenih 130 na avtocesti. večina je vozila 90, jaz pa 130... guma se drži ceste
nekateri pretiravate in ne ločite zimske gume od letne
Prokarjon je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:če ima avto ESP pri stisku sklopke preneha delovati. To zna biti kritično pri naglem izogibu ovire na cesti.
Zakaj pa to?
Prvič slišim.
peroRS je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:če ima avto ESP pri stisku sklopke preneha delovati. To zna biti kritično pri naglem izogibu ovire na cesti.
Zakaj pa to?
Prvič slišim.
Ne zmišljujem si. Sem bil na Vranskem na poligonu pa sem sprobal. Preden prideš na tisto hidravlično ploščo, ki zasuka avto, ti reče inštruktor da stisneš sklopko (zavoro pustiš pri miru) in potem ko gre avto počez ga sam popravljaš z volanom. ESP takrat NE DELUJE!
sašo5 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:če ima avto ESP pri stisku sklopke preneha delovati. To zna biti kritično pri naglem izogibu ovire na cesti.
Zakaj pa to?
Prvič slišim.
Ne zmišljujem si. Sem bil na Vranskem na poligonu pa sem sprobal. Preden prideš na tisto hidravlično ploščo, ki zasuka avto, ti reče inštruktor da stisneš sklopko (zavoro pustiš pri miru) in potem ko gre avto počez ga sam popravljaš z volanom. ESP takrat NE DELUJE!
a to je nekomu novo???
GiGi1985 je napisal/-a:logično da ne deluje, če držiš sklopko. sej ESP tut ni čudežen, on ti sam vzame gas če ga preveč pripičiš, volan še mamo pa vedno mi v oblasti, hvalabogu.
Energetik81 je napisal/-a:Tako je, ESP zavira posamezno kolo, in deluje tudi če stisneš sklopko. Sej bi bilo brez veze, če ne bi več deloval potem.
Prokarjon je napisal/-a:
Sploh ni res... ESP ti bremza s posamičnimi kolesi s čimer avto "potegne" nazaj v pravo smer.... (prekrmarjeno vozilo = prednje kolo posamično zavira, podkrmarjeno vozilo = zadnje kolo posamično zavira)
Prokarjon je napisal/-a:Ja samo potem je VAG kiki riki...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov