Kaj zdj mITJA122 DEBICA, GOODYEAR ULTRAGRIP al pa MICHELINKE... Ma ej ti mas itak extremne pogoje valda a ne,, sam jz k zivim u "centru" glih nevem kako je po 20+ cm snegu vozt... pomoje cisttt đungla ahahahah... Rally do konca..
Prebrala sm da bi ti tud spredne gume drugi tip, zadne dve pa tud en drug tip gume...
Ma jz mam prve dunlop, zadne pa savine...

HaHa ampak sm probala samo to poletje tko.... in te Savine sooo cist oguljene... K je dezeval pa pr veliki hitrosti mi je kr avto poplesavu po cesti... jahh morala sm se pol drzat omejitve, da sm se lahko obdrzala ceste, tud po ovinkih...
Tko da dol na BALKANU, nove savine zimske (2010) za vse 4 das 240 eurov. Mislm nevem a ne, ampak tooo much... pa se zakon se bo decembra uvedu da mors met use 4 gume iste....

Sam to sm ti hotla rect
Druuuugaaaacccccc pa.... Kaj pa vem.. zakaj ni ena guma 40 eu...kerakol in konc debate... Kaj morjo bit tko use razlicne, matr usaka bi mogla bit ful dobra, una k ni,nej jo umaknejo s trzisca.... Kaj ku+++c nerabm slabe pnevmatike na trziscu.
Sj zato sm pa uprasala,, kera je najboljsa zimska in najboljsa poletna... Za "dirkace"

SkloNi Mi Se S PuTa.. Za VaS PoStoJi DeSni PaS