Veliko nas odreagira podobno. Le pogled ali opsi se nekoliko razikujejo. Končni rezultat je merilo.
Glede tvojega Višnjegorca. Če je tako kot navajaš te nimam ravno za povprečneža.
Zaviranje na polno je v kritičnih situacijah vedno, ko vidimo, da je pot za zaustavitev prekratka. Zakaj? Praviloma, da zmanšamo moč trka. Če se pa ponudi možnost izogiba je pa to prvo in zame edina prava smer. Sam sem imel primer, da me gas daska blizu Reke rešil.
(
težko, da bi danes tu pisal- bok je preslaboten) Trofar v primeru zaviranja je bil 100%. Kako, da sem se takrat odločil pobegniti z gasom še danes ne vem. Bili so centiji a zadosti. Rekel bi polna vreča sreče. Veliko nas je imelo že kak kritičen primer ali pa več.
Kaj bo jutri ne vem.
Ne rad govorim o teh situacijah. Vsaka je na nek način unikatna.
off branje neobvezno
Zanimiva štorija stara nekaj let. Ocvirk je bistvo vsega!
Novoletne počitnice v Nemčiji.
Hrib 1200m same serpentine. Zakaj jih povdarjam. Ker so najtežje. Prehiter si naravnost, prepočasen zakoplješ.
Sneg na cesti cca 22 cm - hudi klanci. Zgodaj zjutraj. V celga saj še nobeden ni šel nikamor
Moj klic kamor naj bi se namestili-za info. >> Počakajte v dolini. Nekje parkirajte. Bomo prišli vas izkat z nekin traktorjem. Ni spluženo. <<
Boš hudiča parkiral. Vse zametan. Sred ceste pa tudi ne. Sem si mislil. Poznal sem pot, ker ni bila prvič. Vem kje bom ga usadil sem si dejal.
A do tam je še uh. Prve klanece pefuram brez problema. E hudimana tam kjer sem se namenil ga prislont je polno.
Občutek s podlago dober. Odločim se do vrha. Pridem brez omembe vrednih problemov na vrh. In kakšni so izgledali švabi
Vsi okoli avta in gledajo gume.
Ne bod
s kufra vzamen zapakitane ketne, ki sem jih kupil na Karavankah
in stopim do spredne leve gume in rečem Made in Slovenija.
Kaj ni smeškota, ki mu oči popadejo ven?
Nazaj na gume.
S3 je solidna guma. Nekaj let jih furam na različnih avtih. Ne bom pa trdil, da je vrhunska, ker ne more biti saj je razvoj ostal na mestu. Konkurenca gre naprej. Zame je merilo zimske gume sneg. Tu se obnese presenetljivo dobro.
Sem pa zadovoljen, ker je v temi povdarek na zaviranju. Sam nikoli nisem imel skrbi ali bom prelezu v klanc.
Vedno pa je bila skrb kako navzdol.