sosed
Novinec

Napisal/-a sosed Sr sep 22, 2010 8:20 pm

kako je pa kj s kvalitetno naslednje gume Sportiva SNOW WIN?
namreč je zelo ugodna in jo nekateri hvalijo...
raje bi vzel UG7+ vendar je veliko dražja.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 22, 2010 8:21 pm

CoupeGirl je napisal/-a:Kaj zdj mITJA122 DEBICA, GOODYEAR ULTRAGRIP al pa MICHELINKE... Ma ej ti mas itak extremne pogoje valda a ne,, sam jz k zivim u "centru" glih nevem kako je po 20+ cm snegu vozt... pomoje cisttt đungla ahahahah... Rally do konca..

Prebrala sm da bi ti tud spredne gume drugi tip, zadne dve pa tud en drug tip gume...

Ma jz mam prve dunlop, zadne pa savine... :vrum HaHa ampak sm probala samo to poletje tko.... in te Savine sooo cist oguljene... K je dezeval pa pr veliki hitrosti mi je kr avto poplesavu po cesti... jahh morala sm se pol drzat omejitve, da sm se lahko obdrzala ceste, tud po ovinkih... :rofl

Tko da dol na BALKANU, nove savine zimske (2010) za vse 4 das 240 eurov. Mislm nevem a ne, ampak tooo much... pa se zakon se bo decembra uvedu da mors met use 4 gume iste.... :pij: Sam to sm ti hotla rect :pop:

Druuuugaaaacccccc pa.... Kaj pa vem.. zakaj ni ena guma 40 eu...kerakol in konc debate... Kaj morjo bit tko use razlicne, matr usaka bi mogla bit ful dobra, una k ni,nej jo umaknejo s trzisca.... Kaj ku+++c nerabm slabe pnevmatike na trziscu.

Sj zato sm pa uprasala,, kera je najboljsa zimska in najboljsa poletna... Za "dirkace" =I :pivo :vrum :vc

Lahk podnapise dobim prosim?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
CoupeGirl
Nov uporabnik

Napisal/-a CoupeGirl Sr sep 22, 2010 8:30 pm

Maaa ress MItja122.... Kao z decembrom bojo dol uvedl zakon... hahhaha Ma sj ves clovek iz BIH bo mel vse 4 razlicne ce se le da, sam da so pocen pa da se lahko fura... hwhahawhah... ampak 100% bo saj ena od teh 4 SAVINA hahahaahha :bow
SkloNi Mi Se S PuTa.. Za VaS PoStoJi DeSni PaS

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Napisal/-a mITJA122 Sr sep 22, 2010 8:37 pm

CoupeGirl je napisal/-a:Maaa ress MItja122.... Kao z decembrom bojo dol uvedl zakon... hahhaha Ma sj ves clovek iz BIH bo mel vse 4 razlicne ce se le da, sam da so pocen pa da se lahko fura... hwhahawhah... ampak 100% bo saj ena od teh 4 SAVINA hahahaahha :bow

Aha dol...štekam :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
CoupeGirl
Nov uporabnik

Napisal/-a CoupeGirl Sr sep 22, 2010 10:21 pm

:pivo :woohoo :bow :clapclap
SkloNi Mi Se S PuTa.. Za VaS PoStoJi DeSni PaS

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če sep 23, 2010 4:54 pm

Sem kar vedel za zmago Michelin-k (ADAC), samo so me pa presenetile Unirojal in Semperit. Mi je kar nerodno povedati, samo mislim da bom kupil semperitke :lol: :lol:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če sep 23, 2010 6:12 pm

mihaing je napisal/-a:Sem kar vedel za zmago Michelin-k (ADAC), samo so me pa presenetile Unirojal in Semperit. Mi je kar nerodno povedati, samo mislim da bom kupil semperitke :lol: :lol:
Semperit še zdaleč niso slabe gume ne letne in ne zimske!

Uporabniški avatar
seba978
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a seba978 Če sep 23, 2010 7:11 pm

Jaz uporabljam zimske gume znamke Kleber in sem z njimi zelo zadovoljen.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Če sep 23, 2010 8:27 pm

mITJA122 je napisal/-a:
CoupeGirl je napisal/-a:Kaj zdj mITJA122 DEBICA, GOODYEAR ULTRAGRIP al pa MICHELINKE... Ma ej ti mas itak extremne pogoje valda a ne,, sam jz k zivim u "centru" glih nevem kako je po 20+ cm snegu vozt... pomoje cisttt đungla ahahahah... Rally do konca..

Prebrala sm da bi ti tud spredne gume drugi tip, zadne dve pa tud en drug tip gume...

Ma jz mam prve dunlop, zadne pa savine... :vrum HaHa ampak sm probala samo to poletje tko.... in te Savine sooo cist oguljene... K je dezeval pa pr veliki hitrosti mi je kr avto poplesavu po cesti... jahh morala sm se pol drzat omejitve, da sm se lahko obdrzala ceste, tud po ovinkih... :rofl

Tko da dol na BALKANU, nove savine zimske (2010) za vse 4 das 240 eurov. Mislm nevem a ne, ampak tooo much... pa se zakon se bo decembra uvedu da mors met use 4 gume iste.... :pij: Sam to sm ti hotla rect :pop:

Druuuugaaaacccccc pa.... Kaj pa vem.. zakaj ni ena guma 40 eu...kerakol in konc debate... Kaj morjo bit tko use razlicne, matr usaka bi mogla bit ful dobra, una k ni,nej jo umaknejo s trzisca.... Kaj ku+++c nerabm slabe pnevmatike na trziscu.

Sj zato sm pa uprasala,, kera je najboljsa zimska in najboljsa poletna... Za "dirkace" =I :pivo :vrum :vc

Zakon, da morš met use 4 iste?? Prvič slišim :shock:

zakaj sm jst mislu da je to že skoz?

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L Če sep 23, 2010 9:04 pm

jst mam na cliotu 2 sava eskimo s3 175/65/14 isto živim v hribih na skor 700m višine in sem s temi gumami izredno zadovoljen. Lani tud enkrat nisem rabu verig, napram mami ima isto na cliotu iste dimenzije ultragrip7+ je mogla ene 2-krat dat verige gor. Tko da za po snegu so po mojem boljše sava, pa še ta dimenzija je ful pocen sam 38€ kom.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če sep 23, 2010 9:27 pm

mato_L je napisal/-a:jst mam na cliotu 2 sava eskimo s3 175/65/14 isto živim v hribih na skor 700m višine in sem s temi gumami izredno zadovoljen. Lani tud enkrat nisem rabu verig, napram mami ima isto na cliotu iste dimenzije ultragrip7+ je mogla ene 2-krat dat verige gor. Tko da za po snegu so po mojem boljše sava, pa še ta dimenzija je ful pocen sam 38€ kom.

Ja saj jaz sem tudi s kombijem z zadnjim pogonom z še za silo dobro Savino Trento po ledu prišel po ozkih ovinkastih in precej strmih cesticah v vse možne vasi, pa to še ne pomeni, da so tiste gume bile boljše od recimo UG Cargo, če komu z njimi ne bi ratalo...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
polek
Nov uporabnik

Kraj: RT

Napisal/-a polek Pe sep 24, 2010 9:36 am

Js vam iz lastnih izkušenj priporočam pnevmatiko Aurora. Baje da je druga znamka proizvajalca Hankook. Lani sem kupil nove zimske in so se odlično odrezale po snegu in po mokrem. Pa še cena je bila ugodna. ;)

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Pe sep 24, 2010 2:21 pm

Tudi sam moram letos kupiti gume teh dimenzij. Kolikor sem malo preletel razpredelnico, se bom v roku enega tedna odločil med Bridgestone LM30 in pa Fuldo KM 3. Mislim, da bom vzel kar Fuldo. Glede na ocene se mi 52 €/kos ne zdi visoka cena. Je drugače za pričakovati da se bodo cene v roku enega meseca dvignile ?

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Napisal/-a mITJA122 Pe sep 24, 2010 3:48 pm

RobberDuck je napisal/-a:Tudi sam moram letos kupiti gume teh dimenzij. Kolikor sem malo preletel razpredelnico, se bom v roku enega tedna odločil med Bridgestone LM30 in pa Fuldo KM 3. Mislim, da bom vzel kar Fuldo. Glede na ocene se mi 52 €/kos ne zdi visoka cena. Je drugače za pričakovati da se bodo cene v roku enega meseca dvignile ?

Mislim, da nekih drastičnih sprememb nebo, cene bodo ostale dokaj nespremenjene.Pomoje.

Lp :)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe sep 24, 2010 5:58 pm

Js vam iz lastnih izkušenj priporočam pnevmatiko Aurora.

Kje si pa te najdel? Obi?

Uporabniški avatar
polek
Nov uporabnik

Kraj: RT

Napisal/-a polek Po sep 27, 2010 7:02 am

simply je napisal/-a:
Js vam iz lastnih izkušenj priporočam pnevmatiko Aurora.

Kje si pa te najdel? Obi?

Nabavil sem jih v Avto Celju, ki je tudi generalni uvoznik. V Slo zaenkrat še niso tako poznane, kot v tujini.

Več na: http://www.avto-celje.si/rezervni-deli/pnevmatike-aurora-in-akumulatorji-vipiemme.html

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po sep 27, 2010 7:57 am

Kaj bi vzeli raje? Novo Savo Eskimo HP? Ali Fuldo Montero 3? Razlika v ceni je načeloma 10€ po komadu ampak kaj pravite oz. kaj si mislite? 205 55 R16 za mojo ženo?

Uporabniški avatar
zauger
Nov uporabnik

Kraj: Guštanj- Koroška

Napisal/-a zauger Po sep 27, 2010 8:04 am

xandrej je napisal/-a:Kaj bi vzeli raje? Novo Savo Eskimo HP? Ali Fuldo Montero 3? Razlika v ceni je načeloma 10€ po komadu ampak kaj pravite oz. kaj si mislite? 205 55 R16 za mojo ženo?

Moja ma SAVO :bow :wiihuu

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Po sep 27, 2010 10:03 am

xandrej je napisal/-a:Kaj bi vzeli raje? Novo Savo Eskimo HP? Ali Fuldo Montero 3? Razlika v ceni je načeloma 10€ po komadu ampak kaj pravite oz. kaj si mislite? 205 55 R16 za mojo ženo?

A ni samo Intensa z oznako HP?
Na tvojem mestu bi vzel Fuldo. Poglej si teste.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po sep 27, 2010 10:34 am

ja teste na enem testu je ta guma najboljša na drugem pa je nepriporočljiva... Sava ima NOVO zimsko gumo:

http://www.sava-tires.com/sava/si_sl/ti ... imo_hp.jsp
Vrni se na Aktualno področje: Zimske pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost