TrijoAdijo je napisal/-a:Kormoran je odlična izbira....seveda, če si se do sedaj vozil na trayalu.
Še Michelin ni več to, kar je včasih bil, le kaj bi šele bila tale njegova nizkoproračunska sestrica?
Ti meni dokaži, da je to čisto vredu guma. Podaj link do testov (unih testov-od ta-resnih firm), kjer je testiran točno tvoj kormoran, v tvoji dimenziji dobil oceno vsaj priporočljivo. Do takrat pa ne laprdaj v tri krasne,ok? Now, go ahead. Make my day :P
hja, moram reči, da je bil pričakovan tak odziv od tebe... Nekaj ti ne gre po godu tale pnevmatika..morda razlog tiči v tem, da se jaz enako dobro peljem na 2x cenejši gumi kot ti?? haha... dobro..še moj, rahlo sovražno nastrojen(tako kot tvoj) odgovor:
počakaj kakšen dan ali dva, da dobim od kolega slikico ug8...Jaz in večina(99%) uporabnikov a.com vozimo ''normalne'' avtomobile in ne kakšne hude ferrarije, poršeje, bugatije... Za povprečen avto je pravtako dobra povprečna guma.. Za normalno vožnjo je dobra normalna guma, ne rabiš nekih presežkov.. Dokaži mi ti, da so vsi ti testi nepristranski, pošteni, upoštevajo večino gum, ki se prodajajo... Ne moreš, pravtako jaz ne morem dokazati tebi, da je kormoran dobra guma..ker testov je malo oz. skor enako NIČ... tako; mimogrede.. fulda je uredu guma, pa vendar je britanci ne marajo preveč..zato tudi na njihovih testih ni med boljšimi; čeprav v drugih testih je...malo za razmislek: trenutno najboljši TV je...recimo SONY.. in je prejel mnogo nagrad in ne vem kaj še...se pravi, da enako kvalitetno ne morem gledati TV-ja na recimo LG-ju, ki je še 1x cenejši??? kaj za vraga???
lahko pa se dobimo enkrat v dežju, snegu in nevem kje še... side to side s tvojim avtom in superduper gumami!! In to je vse, kar šteje
aja pa še to: ti k laprdaš u tri krasne: v težjih razmerah(vremenskih, seveda) se vozi temu primerno...nogo dol z gasa, bolje 5min kasneje v službi/kafiču/doma kot pa kakšen (i)zlet z ceste kam drugam...in tu ti ne pomaga niti...nasina guma za v vesolje... Se bomo pogovarjali po zimski sezoni, kako pa kaj...strokovnjak za gume!!