Energetik81 je napisal/-a:Sicer pa - a se ste že pripravljeni na naslednji vikend?![]()
Vsaj tisti, ki živite nad 600-700m bi lahko dočakali prvo belo presenečenje.
DA86 je napisal/-a:Glede na to da smo se v prejšnjih postih pogovarjali o Nokiankah sem šel malo pogledat okrog k vulkanizerjem v Mariboru. Ugotovil sem da jih ima na zalogi samo vulkanizerstvo TDS. Pa me zanima če še kdo pozna v mb kakega vulkanizerja ki drži te gume?
Hvala,
lp
DA86 je napisal/-a:Glede na to da smo se v prejšnjih postih pogovarjali o Nokiankah sem šel malo pogledat okrog k vulkanizerjem v Mariboru. Ugotovil sem da jih ima na zalogi samo vulkanizerstvo TDS. Pa me zanima če še kdo pozna v mb kakega vulkanizerja ki drži te gume?
Hvala,
lp
Hvala,
lp
Doche je napisal/-a:Menjava gum + centriranje in skladiščenje = 23 eur.
Loops je napisal/-a:Js sem Nokian WR A3 215/55 R17 montiral in kupil pri Mulleru v Mb, cena tut ni pretirana 140€ komad.
Od kdaj pa to?=swen= je napisal/-a:3mm
Energetik81 je napisal/-a:Od kdaj pa to?=swen= je napisal/-a:3mm
4mm je prava cifra, tudi če maš letne+ketne.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov