@speedfreak: gume + 4 jeklena platišča so bila 600€ + 4 pokrovi po neki čez 20 € je pršlo vse skupaj slabih 700 €. Tak da se mi zdi kr razumna cena -> za nova platišča + gume + pokrove za kolesa.
@speedfreak glede vožnje: v Sloveniji kolikor vem so prodani samo trije Seat Leoni z vetrno modro barvo (na soncu je svetlo modra, ob oblačnem vremenu vleče na sivo modro, mišje modro barvo). No od teh treh prodanih svetlo modrih Leonov sta dva iz Celja, eden je moj, lastnika drugega pa tudi poznam, problem pa je, da avtov žal ne morem ločit med sabo, ker sta razen kromiranih ogledal pri meni, avta povsem enaka (razen če je blo to ta teden, ko sem mel gor že zimske gume). Skratka če sem te dohitel, pa po parih metrih prehitel, je mogoče, da sem bil js, če ti je pa nekdo za ritjo fural s takim Leonom, potem pa nisem bil js - zagotovo ne, ker tudi sam taisto početje preziram in tudi meni gre na živce. Res je da sem precej na cesti (12.000 km od aprila), ampak če je kdo prepočasen, ga raje prehitim, kot vozim za njim. Sendaj na private message kdaj bi naj to bilo

, da ugotovima. Moj avto sicer vozi še punca, a zanjo dam skoraj roko v ogenj, da se ni peljala komu za ritjo.
@speedfreak glede letnih gum: na testnem Leonu 1.6 102 KM Stylance so bile Potenza gume, res, da nisem teral avta kot bu**** (pač testen avto, nenavajen avtomobila) pa glede na moj v 90% varčen stil vožnje s kakšnim "kaskaderskim" ovinkom, res bistvene razlike med sedenjem testnega Leona in svojega ne vidim. Mi je pa seveda jasno - cena te Michelinove gume je "smešna" in ko bom gume zvozil, bom zagotovo dal nekaj boljšega in nekoliko dražjega na avto. A vendar sem v osnovi z letnimi gumami zadovoljen: dokler vozim normalno, ni občutka, da bi odnašalo zadnji konec, avto ne drsi ven z ovinka, v ostro odpeljanih ovinkih pa je lega tudi dokaj neutralna (ne pa popolna) - napram drugim avtom, s katerimi sem prevozil več kot 10 km. Npr vozil sem dolgo časa Seat Ibizo najprej s Sava gumami - dobro v osnovi je avto lepo sedel na cesti, ampak v ovinkih ga je vleklo ven z ovinka, v ostreje odpeljanih ovinkih se je cel avto plesal (predstavljaj si, da s kulijem in tresočo roko naričeš 0.25 kroga - v tem smislu), s savinimi zimskimi gumami pa je bilo sploh katastrofa.... Potem lahko omenim Seat Toleda (prejšnji model), kjer je tudi v ovinkih zadnji konec relativno dosti odnašalo, da o tem, da je ta avto, v kolikor voziš hitreje od starega ata s savinimi gumami nevozen (zadnji konec te na vsak način hoče prehitet). Podobno naprimer me na noben način ne prepriča tudi lega novega Tourana (Potenza R17 225 gume, športno podvozje, 105 KM, ESP), ker se mi zdi, da bo cel avto, kljub astronomski ceni vsak čas razpadel - čim voziš hitreje od tipične vožnje za avtobus, kar sicer podvozje dopušča, dobim občutek "zvijanja", ESP te precej hitro popravi, avto pa je tako trd, da imam ves čas občutek, kot da me bo vsak čas s ceste odneslo, čeprav peljem 10 na uro manj isti ovinek, kot ga zvozim z Leonom, pa je Leon še vedno miren v ovinku in ovinek odpeljan daleč od kakega norenja. Je pa res tudi, da ne moreš primerjat enoprostorca in hatchback avta... čeprav je tudi npr Seat Altea (2.0, 140 KM, Potenza gume, športno podvozje) tudi enoprostorec, in sem z njo tudi naredil nekaj 100 km medtem ko je bil Leon na barvanju, pa takih problemov pri vožnji nisem mel kot s Touranom, rekel, bi, da sem bil z lego pri tej Altei še bolj zadovoljen, kot pri Leonu (podvozje je pa itak isto).