MacAudio je napisal/-a:GoodYear UltraGrip 7+ ta guma bi nekako morala opraviti s to nalogo.
jerco je napisal/-a:lp.
sem že nabavil in sicer Michelin Alpin A3 in upam da se nisem zmotil, vam povem kasneje ko jih sprobam še v zimskih razmerah. Pri vožnji iz ljubljane so bile na AC zelo tihe oziroma nisem opazil razlike med vožnjo.
abbe je napisal/-a:jerco je napisal/-a:lp.
sem že nabavil in sicer Michelin Alpin A3 in upam da se nisem zmotil, vam povem kasneje ko jih sprobam še v zimskih razmerah. Pri vožnji iz ljubljane so bile na AC zelo tihe oziroma nisem opazil razlike med vožnjo.
upas lahko ampak po testih ni najboljsa(dejansko je ampak ma tako dobro oceno zaradi majhne obrabe pa zlo dobrih lasnostih na suhem cestiscu-wtf?kva pa mi rab zimska guma na suhem).ampak nikol se ne ve.jst upam da bos zlo zadovoljen pa da te bo prpelala kamor bos hotu.
dms je napisal/-a:pery je napisal/-a:am,kaksna je pa razlika med gy ug7 in ug7+?
Razlika je v tem da ma ug7+ dodano se neko dodatno substanco,zato ma malenkost drugacen graf onasanja na cestiscu.To je teorija,v praksi pa to povprecni vozniki niti ne opazimo.
BBoss je napisal/-a:Žal imajo Michelinke eno "napako" in sicer ko so popolnoma frišne so odlične a z uporabo zelo rapidno izgubljajo performance.
Tako, da tista o majhni obrabi je v bistvu negativna zadeva. Dobra guma, ki prijemlje se mora temu primerno obrabljat in to je dejstvo.
Volvo-s60 je napisal/-a:Lahko da se motim vendar razlika med GY UG7 in 7+ je v tem da ima 7+ malček drugačno strukturo, ki zmanjšuje obrabo predvsem pa enakomerno obrabo ker UG7 so se lahko dokaj neenakomerno obrabile po robovih.
ven0m je napisal/-a:dms je napisal/-a:pery je napisal/-a:am,kaksna je pa razlika med gy ug7 in ug7+?
Razlika je v tem da ma ug7+ dodano se neko dodatno substanco,zato ma malenkost drugacen graf onasanja na cestiscu.To je teorija,v praksi pa to povprecni vozniki niti ne opazimo.
Ne nakladaj![]()
Razlika med UG7 in UG7+ je v tem da ima UG7+ ojačane robe plašča, tak da lahko ob gumidefektu še narediš zlahkoto tiste kilometre do vulkanizerja brez da menjuješ gumo in brez da poškoduješ platišče![]()
Sem kupil UG7+ 195/65 15 pred enim tednom in sem že mel par zavornih "akcij" z njimi ob dežju in so enkratne
Volvo-s60 je napisal/-a:Lahko da se motim vendar razlika med GY UG7 in 7+ je v tem da ima 7+ malček drugačno strukturo, ki zmanjšuje obrabo predvsem pa enakomerno obrabo ker UG7 so se lahko dokaj neenakomerno obrabile po robovih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov