baucek je napisal/-a: Ne zdi se mi smiselno dajat na 10 in več let star avto neke ful drage gume
baucek je napisal/-a:Jaz sem samo svoje mnenje izrazil - vsak pa se odloča po svoje.
baucek je napisal/-a:Splača se kakor komu, pa tudi odvisno koliko si na cesti. Vseeno pa mislim, da je boljše kakršna koli zimska guma, kot pa letna guma pa verige v prtljažniku. Zanimivo pa je, da se nikoli ne spotaknete ob to, kakšne letne gume kdo poleti vozi - sicer pa to s to temu ni povezano
GooDieZ je napisal/-a:Se mi je kar zdelo kam bo debata stekla ko sem videl naslov teme...
Če denar ni problem pol UG7, drugače pa S3 ni nič kaj slabša guma od UG7, poglej razlike na testu pa pol reci da je razlika OGROMNA.
http://www.motorevija.si/datoteke/z-tabela-155-07.gif
Glede na to da je S3 cca 15€ cenejša po kosu od UG7 mislim da je ekonomija upravičena,,,
gogi82 je napisal/-a:hvala vam za komentarje in nasvete, ne se kregat,jst samo hotu izvedet iz vaših lastnih izkušenj kako se drži GY ultra grip 7 ker na nekem testui sem bral da se slabo drži na mokri cesti in na snegu pa je odlična tako kot S3 zato sem hotu vaše mnenje če je drugače kokr na testu.
Baucek glede tega kokr so drugi rekli na gumah in na zavorah se ne bi šparu,pač rajš dam 10 evrov več pa bom mel dlje gumo pa se manj obrabljala,kajti iz lastnih izkušenj sm mel gor michelinko 7 skoraj da 8 let!
aja jeremija drgač pa 155/70 R13 GY ultragrip 7 obstaja.za 175/65 R13 pa ne
upam da mi bo šekdo dal kak nasvet!!
gogi82 je napisal/-a:hvala vam za komentarje in nasvete, ne se kregat,jst samo hotu izvedet iz vaših lastnih izkušenj kako se drži GY ultra grip 7 ker na nekem testui sem bral da se slabo drži na mokri cesti in na snegu pa je odlična tako kot S3 zato sem hotu vaše mnenje če je drugače kokr na testu.
Baucek glede tega kokr so drugi rekli na gumah in na zavorah se ne bi šparu,pač rajš dam 10 evrov več pa bom mel dlje gumo pa se manj obrabljala,kajti iz lastnih izkušenj sm mel gor michelinko 7 skoraj da 8 let!
aja jeremija drgač pa 155/70 R13 GY ultragrip 7 obstaja.za 175/65 R13 pa ne
upam da mi bo šekdo dal kak nasvet!!
raje kupi UG 7, pa šparaj kje drugje... kajti ne moreš le na sebe gledat, ampak na druge udeležence v prometu... zamisli se, da se zaradi gum zabiješ v kakšen drug avto in slučajno komu kaj narediš...
Se strinjam. Če kupiš novo zimsko gumo, ki je dobila oceno vsaj priporočljivo na ADACu, s tem ne ogrožaš drugihGooDieZ je napisal/-a:Na službenih avtih pa naješ vse od Michelina, Dunlopa, Fulde, Pirrelija do Goodyer-a in Save pa lahko rečem da so vse čisto dovolj dobre za NORMALNO vožnjo razmeram na cesti primerno seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost