jurre je napisal/-a:hja, so zgleda ugotovili, kar sem jaz ze nekaj casa nazaj.
Sem mel eskimo s3 pa jih nocem nikoli vec. Pa vsakemu ko mu to omenim me cudno pogleda, ce po forumih sprasujes pa jih vsi priporocajo, ceprav so slabe na mokrem. Kaj mi pomaga zimska guma, ki je dobra na snega in zelo slaba v mokrem, ce je 3/4 zime mokro po tleh, ene parkrat se pa res po snegu peljem.
speedfreak je napisal/-a:jurre je napisal/-a:hja, so zgleda ugotovili, kar sem jaz ze nekaj casa nazaj.
Sem mel eskimo s3 pa jih nocem nikoli vec. Pa vsakemu ko mu to omenim me cudno pogleda, ce po forumih sprasujes pa jih vsi priporocajo, ceprav so slabe na mokrem. Kaj mi pomaga zimska guma, ki je dobra na snega in zelo slaba v mokrem, ce je 3/4 zime mokro po tleh, ene parkrat se pa res po snegu peljem.
Podpis. Moderna dobra zimska guma mora bit dobra po mokrem in po suhem, pa vsaj solidna po snegu, tiste 3 dni loh grem tud na bus.
Se strinjam z testom, savo s3 sem vedno do zdaj uporabljal in je bila zelo mehka, cvilila po ovinkih če je bilo malo toplejše vreme, iz ovninka je pri malo večji hitrosti nosi tako da ko greš v ovinek delaš vedno večji lok, po mokrem pa se ustavit nemoreš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost