Pred dnevi sem ostal v snegu z puntotom, gume imam nove Fulda K 165/70/14 kot je predpisano. Zdelo se mi je normalno, ker sem zapeljal v cel sneg in nisem mogo ven. Nikakor. Sneg sma z punco odkopavala z mrežicami od zvočnikov pa tepihe podlagala

Danes grem iz Hoč proti Tepanju, pa rečema pa grema preko Areha na Roglo. Super ideja, hočem slikat zimsko idilo, ustavim na skoraj ravnem in spet stuck in snow

Zraven mam vedno tisto mini lopato (ašovčič) odkopljem pred avtom vse špure 3-4m speljem, pridem na sneg spet vse v prazno, nato sem "rikvercal" par km da sem prišel do zaleta.
Zanima me a je punto res taki "gnoj" za po snegu, ker z Renault 5 se vozmo po 25cm snegu z starimi gumami še ožjimi pa ne obstanemo nikjer, ali mam čisto zanič gume (fulde), ali imam napačno dimenzijo al kaj za vraga bi bilo narobe. Klanec proti domu, ki ga oče z bmw 3 z letnimi gumami zvozi brez problema obstanem vse začne v prazno it in zanašat na vse strani.
Kdo ma puntota naj malo pove kak se drži prosim. Mogoče pa imam preozke gume al kaj.