Jao,nimam pojma kaj pomeni ta KT36 ampak kakorkoli, je bilo full kregarije z temi DOTi na forumu. Vseeno, zimsko Fuldo KM3 so itak začeli proizvajati lani tako da ni starejša od 1 leta je pa prej cca 1 mesec.mihaing je napisal/-a:fare je napisal/-a:No,super,dot pa tako kot pri mojih novih Fuldah - 3810tiguan je napisal/-a:Eurotrg dobil frigo 2 pa še letošnje so bile 3510, lp.
Sta vidva slepa, ali pa tožita proizvajalca. Kolikor sem seznanjem in pameten smo sedaj v KT36
montezemolo je napisal/-a:brez zamere, ampak če si že tokl pikolovski oz. so ti gume tolk pomembne si raje kupi kakšno boljšo znamko in ne glej toliko ali je dot 09 ali 10. debica je pa lahko made in poland, slovenia, germany al pa vietnam. iz kjerkoli so so za en k....
moje mnenje,
lp
montezemolo je napisal/-a:brez zamere, ampak če si že tokl pikolovski oz. so ti gume tolk pomembne si raje kupi kakšno boljšo znamko in ne glej toliko ali je dot 09 ali 10. debica je pa lahko made in poland, slovenia, germany al pa vietnam. iz kjerkoli so so za en k....
moje mnenje,
lp
Daj razloži k še mene zanima.lp.tiguan je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:brez zamere, ampak če si že tokl pikolovski oz. so ti gume tolk pomembne si raje kupi kakšno boljšo znamko in ne glej toliko ali je dot 09 ali 10. debica je pa lahko made in poland, slovenia, germany al pa vietnam. iz kjerkoli so so za en k....
moje mnenje,
lp
To lahko samo ti izjaviš da so za en k.... vredne. Poglej kak avto mam, kak vozim, kolk letno delam km, kje so vozim...prej sem imel na avtu maxxis zimske gume....pa so ble čist OK sam profila je blo že bolj malo.
Jest sem mal poslal e-mail vulkanizerjem in vprašal, katere zimske mi svetujejo za malo denarja, saj e-mail nisem pisal samo zaradi gum, ampak še nekaj drugega, rekli so mi da je Debica OK guma za malo denarja pa tud men se je zdela čist ok za moje potrebe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov