matjazzor je napisal/-a:Js imam na cliotu 205/40-17 Nankang NS2 gume so čist OK za normalno vožnjo po predpisih. res pa je tudi to da so mal slabše na mokrem, glede GY F1 je odlična guma vndar boš naredo max. 15000km, odlične gume za dež so pa Uniroyal Rain Sport2 zdržija pa okrog 25000km govorim iz lastnih izkušenj
Loops je napisal/-a:Glede nankang ns2... http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
Js sam lahko rečem to,da sem na astri F imel michelin energy e3a(175/65 R14) in so res bile gume za polaganje ovinkov.Ker guma je res grbla v ovinku in z dodajenjem plina je le bolj grabila res dobra guma.Tudi v dežju in ob hitrem zaviranju je bila brezkompromisna.
Zdaj pa mam na Corsi C Gsi continental sportcontact 2(205/40 17" ) in je tudi dobra guma vendar je ne morem primerjat z michelinkami,ker je lega tele corse čisto druga kot astre F(limusina).Me pa tale continentalka še ni pustila na cedilu.In sem z njimi zelo zadovoljen,sploh v dežju je opasna guma.Na spodnji sliki pa so te continentalke. Ko sem jih snel sem imel 36-37kkm zdaj imam skoraj 41kkm.Pol pa si predstavljajte obrabo,na te kilometre in odštejte še 3 zime pri kilometrih.je pa to sprednji par gum ki ima 1,5 mm profila na robih še manj.Zadnji par pa ima še sidurno 2-3mm več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost