ule je napisal/-a:Datum na gumi mora biti na zunanji strani.
Ni res. Pri meni je na desni na zunanji strani na levi pa na notranji. Gume so pa namontirane prov ker imajo puščico za smer vrtenja.
blueb je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme, ker imam podobno vprašanje, če bi kdo vedel.
Zaradi tresenja volana okoli 130km/h naj bi mi na servisu zasukali gume Michelin Primacy HP za 90 stopinj, če bo potem glede tresenja OK.Ali kdo ve, če se lahko te gume lahko tako obrne oz. kje naj najdem ta podatek.
Hvala!
romanll je napisal/-a:
obrne ti jo na platišču zato da guma dobi boljšo linijo![]()
dostikrat se zgodi da se guma ne vsede dobro in je to postopek kako urediti
sašo5 je napisal/-a:romanll je napisal/-a:
obrne ti jo na platišču zato da guma dobi boljšo linijo![]()
dostikrat se zgodi da se guma ne vsede dobro in je to postopek kako urediti
obrnit jo ne sme (če misliva enako po "obrnit") ....če pa misliš "zasukat" na montirki, potem je to to.....to se ponavadi dela, če na centrirki pokaže, da treba dat "kilo" gvihtov gor, potem to "obračanje" dejansko pomaga (se "uskladi" feltna in guma) in takoj centrirka pokaže manj_s tem seveda tudi lepše teče....
Vendar mislim, da "bluerb" ni mislil na to "obračanje"......
romanll je napisal/-a:ABBE par let nazaj je obstajela guma NOKIAN Left in Right
tako da si jih lahko monteral samo na levo ali desno kot je pisalo na gumi.
moram pa povedat da sem se toliko nasmejal tej temi kakšne pišejo nekateri![]()
sem že lep čas vulkanizer tako da marsikaj vem
ule je napisal/-a:romanll je napisal/-a:moram pa povedat da sem se toliko nasmejal tej temi kakšne pišejo nekateri![]()
sem že lep čas vulkanizer tako da marsikaj vem
Torej, bi lahko kot strokovna oseba vsem skupaj razložil, kaj in kako more bit.
lancia hf je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Ta tema je primerna za izbris, ker je v njej napisanih toliko nabuloz, da se bodo laiki marsikaj narobe naučili.
x2
Lp, A
Potem pa kar dokažita kako in kaj, in stvar je zaključena, in tema se zaklene. Saj je čisto preprosto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov