Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po avg 10, 2009 6:53 pm

Končno še nekdo ki ima tucsona :lol:

Jaz imam zimske in letne gume posebej. Letne imam 235, zimske 215. Zakaj? ker tako ali tako boš moral menjati tudi M+s po določenih kilometrih. Ali dva para zdej ali dva pol.

P.S. se ti tucson ne zdi nič posebnega? Saj ni. Glede na to kaj dobiš za ta denar pa je. Tehnologija je zastarela a preverjena bolj kot katera koli druga. In toliko prostora na zadnjih sedežih preverjeno ne nudi niti nova S klasa :lol:

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Po avg 10, 2009 8:57 pm

romanll je napisal/-a:poglej vulkanizer sem že 12 leto tako da marsikaj vem in sem marsikaj že sprobal

vsa mnenja o gumah so lahko varljiva ker se vsi nagibamo k svojih znamkah jaz naprimer sem pristaš bridgestona in michelina
no vsaj jaz sem imel same dobre izkušnje z njimi ;)
vsaka zimska guma je pa glasna ker je lamelna guma in te lamele povzročajo"šumenje"

aja teste pa jaz nikoli ne spremljam ker je ponavadi tako da so tiste najboljše kateri je naročnik testa

Sedaj pa zamenjajmo vloge. Če ne boš priporočal posebi letno/zimske ostaneš brez dela oz. zaslužka.
Tako kot ti ne gledaš testov, jaz ne poslušam vulkanizerjev in njihovega nakladanja, sploh tistih ki že bojda to 20 let delajo in kao poznajo vse u nulo. Priporoča pa vedno samo tisto kar trži. Kar ne prodaja drugih znamkje pa itak zanič.

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll To avg 11, 2009 7:33 pm

Vikking je napisal/-a:
romanll je napisal/-a:poglej vulkanizer sem že 12 leto tako da marsikaj vem in sem marsikaj že sprobal

vsa mnenja o gumah so lahko varljiva ker se vsi nagibamo k svojih znamkah jaz naprimer sem pristaš bridgestona in michelina
no vsaj jaz sem imel same dobre izkušnje z njimi ;)
vsaka zimska guma je pa glasna ker je lamelna guma in te lamele povzročajo"šumenje"

aja teste pa jaz nikoli ne spremljam ker je ponavadi tako da so tiste najboljše kateri je naročnik testa

Sedaj pa zamenjajmo vloge. Če ne boš priporočal posebi letno/zimske ostaneš brez dela oz. zaslužka.
Tako kot ti ne gledaš testov, jaz ne poslušam vulkanizerjev in njihovega nakladanja, sploh tistih ki že bojda to 20 let delajo in kao poznajo vse u nulo. Priporoča pa vedno samo tisto kar trži. Kar ne prodaja drugih znamkje pa itak zanič.

ja to že ampak jaz sem podal nevtralno mnenje,ker mu jaz ne prodajam pnevmatik,ampak samo svetujem ;)
zdaj pa ti razmišljaj naprej o svojih vulkanizerjih pa tistih ki tebe nategujejo

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To avg 11, 2009 9:04 pm

napiši če ima 4WD pogon.. ker če ima, potem mu dokupi malo lopato in 2kg peska in garantiram, da bo prišel kamor bo hotel z letnimi gumami, če le nebojo kakšne čungalunga!
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov