Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Re: Nakup pnevmatik preko interneta ?!?!

Napisal/-a TOYOTA So okt 17, 2009 12:45 pm

Matey_ je napisal/-a:Npr. Pirelli P Zero, ki stane krepko čez 350 € jo na internetu dobiš za okoli 200.
LP

ti to govoriš za vse 4?

jaz sem tudi kupoval gume preko interneta, potem sem se pa za brezveze ustavil pri mojem vulkanizerju in tam dobil gume, ki jih na netu ni bilo ( gume - direkt) , z več kot polovico popusta, je pa res da jih je nekdo naročil in potem ne vzel...tko da se včasih splača vprašat...pri gumah , kjer je pa malo razlike 5 - 10 eur se pa ne splača kupovat ker moraš potem še računati menjavo in centriranje, v primeru pa da kupiš gume pri vulkanizerhu je pa to občutno ceneje, saj v mojem primeru..
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So okt 17, 2009 1:42 pm

na gume direkt sem narocil za prejsnji avto in so bile super 195-50 15 Eagle f1 za okoli 52 eurou. 10 dni nazaj sem narocu vredestein ultrac sessanta 225-40 18. cena je bila 113 eurou, stare pa so okoli 3 mesece. skratka do sedaj nobenih problemov. ;)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So okt 17, 2009 2:06 pm

GT4turb0 je napisal/-a:A so na teh spletnih trgovinah kakšne sezonske akcije, cenejše letne pred zimo ipd. ali so cene vedno enake?

lp

Verjeno več ali manj enake, ker sami nimajo zaloge, torej ni razprodaje zalog, pa tudi cene so že tako ali tako nizke, da dodatni popusti nimajo smisla... skratka prodajo vseeno.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Re: Nakup pnevmatik preko interneta ?!?!

Napisal/-a Matey_ So okt 17, 2009 2:10 pm

TOYOTA je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:Npr. Pirelli P Zero, ki stane krepko čez 350 € jo na internetu dobiš za okoli 200.
LP

ti to govoriš za vse 4?

jaz sem tudi kupoval gume preko interneta, potem sem se pa za brezveze ustavil pri mojem vulkanizerju in tam dobil gume, ki jih na netu ni bilo ( gume - direkt) , z več kot polovico popusta, je pa res da jih je nekdo naročil in potem ne vzel...tko da se včasih splača vprašat...pri gumah , kjer je pa malo razlike 5 - 10 eur se pa ne splača kupovat ker moraš potem še računati menjavo in centriranje, v primeru pa da kupiš gume pri vulkanizerhu je pa to občutno ceneje, saj v mojem primeru..

Ne ne to govorim za vsako gumo posebej. Sepravi okoli 800€ za 4 gume namesto 1400€ ... tako, da je več kot samo 5-10 € :D

LP
Matej
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost