Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe mar 28, 2008 3:51 pm

dusanb2 je napisal/-a:Bi lahko gumo obrnil ja samo je nafilal z plinom pa gume so nove tako da nebi nič dost pridobil.Ker ko jo je dal na stroj za balansiranje in ob notranjem robu podržal izvijač se je vidlo da ni pravilno zdrejano,ker se je na določenem mestu izvijač brusil,mora biti serijska napaka.Vozim pa se vseeno,samo ni pošteno!!!Ko enkrat plačaš se lahko j**eš,po domače povedano.

mi lahko poveš znamko feltne in in dimenzije? da ti niso slučajno moje uturli?!?

dusanb2
Nov uporabnik

Napisal/-a dusanb2 Pe mar 28, 2008 5:40 pm

To je platišče Platin P53 srebrno 6Jx16,si ti imel tudi take težave,so ti menjali???

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Ne mar 30, 2008 1:26 pm

ja, samo drugo znamko, je bla pa na zunaj videt perfektna, ko jo je pa vulkanizer dal na mašino je blo joj. so mi jo zamenjalisem pa skoraj doživel živčni zlom.

dusanb2
Nov uporabnik

Napisal/-a dusanb2 To apr 01, 2008 2:31 pm

Jaz mam gor uteži samo na eni starni 100g,malo preveč,saj pravim serijska napaka ni poškodovana ali zvita.Malo penes malo muzike.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 To apr 01, 2008 2:44 pm

evo še ena nova. Včeraj so me klicali iz podjetja (mislim da v nemčiji), pri katerih naj bi moja feltna že bila na pregledu pred 2 tedni, in naj bi bila zavrnjena! Seveda je niso še niti videli!

ta teden naj bi prišel DPD ponjo.

dusanb2
Nov uporabnik

Napisal/-a dusanb2 Sr apr 02, 2008 9:56 am

No vidite,še ena zgodbica več kako nategujejo ljudi in služijo denar.Dokler se ti ne zgodi kaj takega ta te po domače zajebejo,se ne zavedaš ampak pri njih nikoli ne veš kdaj in koga bodo spet napizdili,ampak mislim da se bo našel kdo in jim dal po pički!!!UPAM VSAJ saj to ni delo kaj oni počnejo!!!

Uporabniški avatar
ludvik
Novinec

Napisal/-a ludvik Pe apr 25, 2008 2:59 pm

dusanb2 je napisal/-a:No vidite,še ena zgodbica več kako nategujejo ljudi in služijo denar.Dokler se ti ne zgodi kaj takega ta te po domače zajebejo,se ne zavedaš ampak pri njih nikoli ne veš kdaj in koga bodo spet napizdili,ampak mislim da se bo našel kdo in jim dal po pički!!!UPAM VSAJ saj to ni delo kaj oni počnejo!!!

Jaz sem mel tudi slabe izskušnje z njimi.Pred kakimi 10 leti ko je še sam šef delal, sem naročil 4 felne in ko mi je montiral gume gor mi je poškodoval felgo in to kar fejst.On mi je naročil takoj drugo in ko sem šel da mi premontira gumo je od mene hotel da plačam 75% od nove felge.Jaz sem ga v sebi poslal v p.... m.......in se odpeljal.In od takrat me več niso videli tam.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr maj 07, 2008 7:48 pm

Prokleti pocarji. Da ti poškoduje platišče, na katerega paziš kot na svoje oko, bi mu bilo na licu mesta za polomit prste. In če bi se delal naumnega, še zobe ven zbit. Se pa veliko vulkanizerjev otepa moment ključa kot hudič križa in drago prodajajo storitev, ki je na nivoju leta 1980.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr maj 14, 2008 11:14 am

In v kolikem času ste dobili platišča, potem ko ste jih plačali?

Namreč tudi sam ravno naročam od te firme...

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Sr maj 14, 2008 11:27 am

FBR je napisal/-a:In v kolikem času ste dobili platišča, potem ko ste jih plačali?

Ko sm jih js naročal sm čakal mesec, kakšen dan več, sam da so jih mogli naročat ker jih ni blo v centralnem skladišču..

l.p

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Sr maj 14, 2008 11:30 am

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr maj 14, 2008 11:35 am

Mr_Jingles je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:In v kolikem času ste dobili platišča, potem ko ste jih plačali?

Ko sm jih js naročal sm čakal mesec, kakšen dan več, sam da so jih mogli naročat ker jih ni blo v centralnem skladišču..

l.p

Pri meni so napisali, da je na zalogi...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr maj 14, 2008 11:39 am

Mr_Jingles je napisal/-a:obstaja še ena tema...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

da obstaja ampak poglej datum objave te teme in tiste teme, katere link si podal ti ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr maj 14, 2008 2:47 pm

Torej dobil sem pred cca 1 uro nazaj. Se pravi v dnevu od naročila, res pa je, da sem naročil in plačal že ob 9.00 zjutraj.

Vse lepo in prav, razen to, da je ena felna na 5 šraufov, jaz rabim pa na 4. Ostale 3 so bile sicer vredu.

Tukaj je treba dodati, da to ni krivda Gumi-centra. Jasno je videti, da so oni le posredniki. Roba je bila odpremljena direkt iz Nemčije. Mogoče še stvar, ki je potrebno dodati. Na embalaži (škatli) lepo piše 4X100, ampak zgleda, da je prišlo do napake pri pakiranju... zgleda da tudi Nemci niso več to, kar so včasih bili :P

PS: Eno mim vprašanje, pa ne se smejat ;) Ker sem prvič kupil NOVE feltne, me zanima če bi mogu zraven dobit ventilčke al od kje naj jih staknem??? Na gumi pa kokr jst vem niso...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Pe maj 23, 2008 11:36 am

FBR je napisal/-a: Na embalaži (škatli) lepo piše 4X100, ampak zgleda, da je prišlo do napake pri pakiranju... zgleda da tudi Nemci niso več to, kar so včasih bili :P

No to drzi kot pribito, drugace pa kdo mislis da je pakiral tvoje feltne, turki. Nobenmu svabu se ne da vec delat take stvari..

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Pe maj 23, 2008 2:11 pm

FBR je napisal/-a:PS: Eno mim vprašanje, pa ne se smejat ;) Ker sem prvič kupil NOVE feltne, me zanima če bi mogu zraven dobit ventilčke al od kje naj jih staknem??? Na gumi pa kokr jst vem niso...

Ventilčke dobiš pri vulkanizerju in niso priložene.
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

mysticforest
Nov uporabnik

Napisal/-a mysticforest Ne nov 01, 2009 12:11 am

evo, še naša izkušnja

prejšnji teden smo naročil komplete...zimske gume Goodyear Ultragrip 7+ skupaj s platišči za cca. 115€/kom

mislim, da u četrtek, 15.10..čakal smo predračun (u petek ob 15h ga še nismo dobil na yahoojev mail), tak da nismo mogl plačat..za vikend smo pa šli nekam, kjer ni bo neta...u ponedeljek tak dobim predračun, ki je bil datiran kao na četrtek dopoldne!!...verjamem, da so ga poslal takrat, ko smo tud naročil komplete in gre iskat krivca na mailih, ker smo potem imel podobno izkušnjo še z nakupom savn

v glavnem v pon.19.10 plačam predračun..u torek potrdijo, da je vse ok...nakar popoldne pokličejo, da je žal zmanjkalo tistih platišč, ki smo jih naročil prejšnjo sredo in plačal naslednji ponedeljek..kaj češ, vzel smo druge, ki so ble na voljo in hkrati že bli zelo skeptični, saj smo isti dan naleteli na ta forum

se prav zmenil smo se v torek, 20.10...v mailu imajo sicer eno varovalko...kao da je dostava 5 dni od prejema plačila in da se v višku sezone (0d 1.10-20.11) lahko čas dobave podaljša za 2-3 dneve...se pravi, plačal smo 19.10..prejet bi jih mogl cca. 24.10. oz. zaradi pdoaljšanja, v sredo 25.10..

edin minus je bla potem dobava, kajti ko smo že klical v četrtek 26. kje so gume, smo jih prejeli takoj naslednji dan, v petek 27.10...se pravi 8 dni od plačila oz. kao 2 delovna dneva kasneje..ampak to nas ne moti, saj smo se za nakup odločili toliko prej kokr se začne sezona

nasprotno - na koncu koncev smp zadovoljni z rezultatom in izdelkom, tako da lahko rečemo...z veliko mero potrpežljivosti je ta spletni nakup dokaj zanesljivi in varčen...dostava na dom-plačano v ceni, gume nacentrirane na platiščih, nepoškodovan izdelek direkt iz skladišča Karslruhe iz Nemčije, tako da je Gumicenter samo posrednik...koncu koncev lahko potrdim, da so možakarji čisto ok in sva zadovoljna ter bova še kupovala tudi v prihodnje pri njih oz. na podoben način, če se izkaže, da je še kje konkurenca

Gumicenter sva pa izbrala, ker je imel najugodnejšo ponudbo glede razmerja kvaliteta-cena...za teh 55€ je recimo prijatlej kupu zimske Kleberke, ki mislim, da so ble v mokrem zelo slabo ocenjene...v glavnem, ne se bat tehnike in modernih nakupov preko interneta - delujejo!

lp, Primož

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne nov 01, 2009 11:07 am

Tud jaz sem htel pri njih narocit platisca. Pa so hteli met za vsako felno +16€ postnine v slovenijo iz nemcije. Ker jih v slo kao ni za dobit... ceprav so oglasevali na njihovi strani ceno brez tistih 16€ na felno. Pa sem jih pol drugje naroco, pa so jih glih tak narocli iz nemcije za se nizjo ceno!
Slika

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To feb 23, 2010 10:00 am

Jaz sem pri njih 2x naročeval in vse je bilo OK in brez problema. Da pa kdo zvito feltno dobi pa niso oni krivi, poglejte na paket in boste videli da je poslano iz Nemčije direktno k vam na naslov, tako da če ga kdo zaserje ga uni gor v Nemčiji. Razen če naročiš komlpet, to pa oni sestavijo. feltne + gume.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 To feb 23, 2010 11:29 am

iz te teme je smilselno komentirat le prvi post,

in sicer se mi zdi neumno da se kupec dela pametnega kadar vulkanizer obteži gumo in jo centrira. taka guma je OK. kaj tu ni jasno ? če ne bi bilo obtežitve, ne bi bilo OK.

vulkanizer, še posebej pa njegovo podjetje ni krivo če je novo platišče kaj zvito. on odgovornosti ne rabi prevzet, saj ni izdelovalec platišča. če hočete reklamirat, se pošlje stvar proizvajalcu. ali ?

mislite da so vsa nova platišča vredu brez obtežitve ? pa kaj še ! te stvari se delajo serijsko v velikem številu. to niso ročno delana unikatna platišča. pa še tiste treba verjetno obtežit.

večino novih platišč treba centrirat

pač smola ker dobiš platišče ki je bilo delano v petek po malici. a treba zaradi tega blatit vulkanizerja ? :roll:
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost