Uporabniški avatar
uroš sojer
Nov uporabnik

Napisal/-a uroš sojer Pe mar 12, 2010 2:01 pm

Zodd je napisal/-a:ne razumem kaj je fora da hočte tihe gume če so pa ceste same luknje itak vse nabija ;)

Zadetek v polno! :tomidelej: Predvsem pa :ue ,zakaj folk za vožnjo v rednem prometu natika gor 18,19 col.Men že pri 17 včasih dojadi...
ne mi z dizlom baba

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Pe mar 12, 2010 3:03 pm

uroš sojer je napisal/-a:
Zodd je napisal/-a:ne razumem kaj je fora da hočte tihe gume če so pa ceste same luknje itak vse nabija ;)

Zadetek v polno! :tomidelej: Predvsem pa :ue ,zakaj folk za vožnjo v rednem prometu natika gor 18,19 col.Men že pri 17 včasih dojadi...

Očitno nisi nikol mel več kot 17 col na avtu :roll: Jst mam trenutno 15 col na golfu V (zimske) in je isti k.... kot 18 col, ki ih imam za poletje ;) razlike so res minimalne. Po luknah itak nabija al blo 20 col ali pa 14, razlika je sam pri manjših nepravilnostih na cesti (pride malo bolj do izraza) Se pa definitivno obrestuje pri lepši cesti večja cola. Kolega ma isto golfa V z 16 col letnimi gumami, in usakič ko se voz z mano reče pišuka se tvoj avto bolše vozi :D Itak je občutek bolši, avto je bolj vodljiv in občutek ti da nekako da je
vse skupaj bolj čvrsto itd

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Pe mar 12, 2010 3:24 pm

Slicker je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:jaz sem s fulda exelero v 19" ful zadovoln, tiha (bolj kot prej ko sem imel pirelli p zero nero), obraba profila je na minimumu 8 po 20k km še imam 7mm!! ), v dežu še nisem imel problemov! vozim pa zmerno/kulturno :D

kak ti to voziš? :lol: jz imam po 20kkm še 3mm profila.
je pa v primerjavi s pzeronero totalna katastrofa na mojem avtu in je nebi priporočal nobenmu.

Glede na tvoj stil vožnje, ni nč čudnga, da si jih znucal. Tvoja bremzanja pa pospeševanja so ubitačna. :-P
GQ

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe mar 12, 2010 3:56 pm

Glede na to da so enakomerno obrabljene spredaj in zadaj, nebi reku da je to odvisno od pospeševanj. tak ko pa jz bremzam, da gume ne trpijo.

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 So mar 13, 2010 9:26 am

Pa si mel ti tele pireli gume tud gor, ko si mel že spuščen avto?
GQ

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So mar 13, 2010 11:31 am

Slicker je napisal/-a:Glede na to da so enakomerno obrabljene spredaj in zadaj, nebi reku da je to odvisno od pospeševanj. tak ko pa jz bremzam, da gume ne trpijo.

no no nc se ne sprenevedaj.skos pospesujes po pa z rocno u ovinke uletavas.zato pa mas enako obrabljene gume :-P
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov