NoFX je napisal/-a:Odločam se med tema dvema gumama:
- Continental PremiumContact2
- Barum Bravuris 2
Gumi sta si podobni tako po ocenah kot po obliki dezena. Conti je malenkost boljša po ocenah.
Barum je v lasti Continentala, obe gumi sta delani v isti tovarni na Češkem. Govorim za mojo dimenzijo (195 55 15).
Cena:
Continental - od 88 €
Barum - od 66 €
Torej... je Continental vreden tistih 22€ po gumi več? Je dejansko kvalitetnejši ali gre le za znamko?
Ivan36 je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Odločam se med tema dvema gumama:
- Continental PremiumContact2
- Barum Bravuris 2
Gumi sta si podobni tako po ocenah kot po obliki dezena. Conti je malenkost boljša po ocenah.
Barum je v lasti Continentala, obe gumi sta delani v isti tovarni na Češkem. Govorim za mojo dimenzijo (195 55 15).
Cena:
Continental - od 88 €
Barum - od 66 €
Torej... je Continental vreden tistih 22€ po gumi več? Je dejansko kvalitetnejši ali gre le za znamko?
Conti ITAK samo pol boš moral gonit po ovinkih, da jo boš izkoristil preverjeno
X-Hair je napisal/-a:pskoda najbrž misli kar premiummZadnje dni me kar presenečajo.
Lani so se odlično upirale Rainsport-u, in to po mokrem terenu. Vozil sem jih le nekaj tednov, dokler nisem menjal za zimske. Letos sem nabavil par S.Drive in jih zagaral spredaj.
Avto gre naravnost. Pa ne da je S.Drive slaba, daleč od tega. Guma je brutalna, ampak Premiumcontact2 z lahkoto sledi zadaj. Res presenečen. S tem, da so še dvojke znane po tem, da če razbiješ, razbiješ zaradi pobega zadka. Zanimivo bo še menjat predi-zadi-everybody, da vidim kaj se bo zgodilo s škatlo.
Bravura bravisimo, al kaj je že, ne poznam. Tudi nimam kakšne oprijemljive informacije, ampak po doživetem, vsekakor en velik glas za PremiumContact2. Kot kaže je naredil LIMtinental en dober kompromis vsega, za pošteno ceno. Že sedaj me srbi po sport, kar bo pa nažalost le želja
fare je napisal/-a:Ja poglej kake hude avte ki so totalke in kakšne gume imajo: ponavadi NAJBOLJŠE!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost