soso je napisal/-a:Z enakimi avtomobili?haha, novinarka
Eno je A6, eno A4. Na enem so letne gume, na drugem zimske. In potem primerjajo . Zelo zanimivo ja
Lp
en3rgie je napisal/-a:Pa nemorjo take primerjave delat ?! Dobra primerjava bi bila dva enaka avta .. edn z novimi letnimi gumami .. drugi pa z slabimi .. to je pravicen test ..
X-Hair je napisal/-a:Sej če bi avtu z dobrimi gumami tako spodnesli zadek kot avtu z slabimi, ga tudi nebi ulovil. Ma dobro, so hoteli povedat bistvo, kar je prav. In vse pohvale, ko so končno omenili tudi starost pnevmatik in ne samo globino. Res presenečen. In kako je policaj na posnetku lepo na sredini meril profil. Zakaj imam občutek, ko ne bo kamer zraven, da bo rinil s tistim indikatorjem proti robu gumeAh jaa....
combe je napisal/-a:Mene pa zanima, kaj se vam zdi, ali je policaj ustavljal na pravilnem mestu ker je moral voznik zapeljati čez polno črto?
lp
lisko je napisal/-a:combe je napisal/-a:Mene pa zanima, kaj se vam zdi, ali je policaj ustavljal na pravilnem mestu ker je moral voznik zapeljati čez polno črto?
lp
Žal lahko.....saj imajo za nemoteno kontrolo vsa pooblastila. Mene je recimo ustavil prek polne črte z dokaj nevarnim zaviranjem v križišču.....odgovor....če ne bi divjal te ne bi ustavil
X-Hair je napisal/-a:Sej če bi avtu z dobrimi gumami tako spodnesli zadek kot avtu z slabimi, ga tudi nebi ulovil. Ma dobro, so hoteli povedat bistvo, kar je prav. In vse pohvale, ko so končno omenili tudi starost pnevmatik in ne samo globino. Res presenečen. In kako je policaj na posnetku lepo na sredini meril profil. Zakaj imam občutek, ko ne bo kamer zraven, da bo rinil s tistim indikatorjem proti robu gumeAh jaa....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov