f.taunus je napisal/-a:Jih imam v dimenziji 225/40-18, kupil sem jih na priporočilo kolega na gume-direkt.si Sedaj bom z njimi zvozil že drugo sezono, pa eno leto še bodo najbrž zdržale, če bom jih menjal zadnje naprej.Z njimi sem zadovoljen, letno delam okrog 25.000km in nimam kakšnih posebnih pripomb. So pa nekoliko slabše v mokrem vremenu, kar se tiče oprijema, verjetno tudi zato ker so malo trše. Zaradi trdote pa se tudi manj obrabljajo. Za normalno vožnjo čisto zadovoljive, sploh za tak denar. Če kupuješ gume za normalno vožnjo in se ti ne gre za performanse, ki so potrebne pri agresivni vožnji, potem boš zadovoljen.
cricket je napisal/-a:Jaz sploh prvič slišim za to gumo.
Sprašujem pa zato, ker nimam namena čunga lunga nabavit. Bom rajš spomladi vrgu še 200 eur zraven, pa kaj bolj preverjenega kupu.
Hvala
mihhec je napisal/-a:Malo si bom sposodil temo. Sicer sem gledal že po forumu, vendar nikjer nisem našel kakšnega oprijemljivega odgovoraSam moram tudi kupiti nove letne pnevmatike v dimenziji 205/50/17. Gledal sem gume barum bravius 2. Zanima me, če jo je že kdo vozil, kakšni so plusi in minusi gume? Vozim pa čisto normalno, brez kakršnega koli pretiravanja. Gre pa za tole gumo: http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
LP
Miha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov