sergej je napisal/-a:Glej kolega vozi na 360hp tigri falken in so ugodne in pravi, da je ful zadovoljen,
ampak je na forumu sama stroka in ti vejo vec kot na testih ki jih opravljajo, strokovnjaki....
brez zamere
sergej je napisal/-a:Glej kolega vozi na 360hp tigri falken in so ugodne in pravi, da je ful zadovoljen,
ampak je na forumu sama stroka in ti vejo vec kot na testih ki jih opravljajo, strokovnjaki....
brez zamere
vuli je napisal/-a:Se splača kupiti gume letnik 2010?
gre se za gume Yokohama C.Drive AC 01(215/65 r16 98h) ali Michelin Latitude Tour HP(215/65 r16 102h)
gre za nove gume in smešno poceni.
vuli je napisal/-a:po postu sem pregledal ne vem kloko debat na temo teh starosti gum.
Kot 1, proizvajalci navajajo za se pnevmatika stara do 5 let se lahko prodaja kot nova, če je bila seveda pravilno skladščena in pač te fore.
Kot 2, naj bi se gume menjalo po 5-6 letih neglede na stanje profila, no ampak po toliko letih uporabe.
Tako, da pomoje recimo, če se odločim za eno izmed teh dveh, bi morale biti dobre tudi po 3eh letih uporabe, če bi sploh zdržale toliko.
EX-B je napisal/-a:vuli je napisal/-a:po postu sem pregledal ne vem kloko debat na temo teh starosti gum.
Kot 1, proizvajalci navajajo za se pnevmatika stara do 5 let se lahko prodaja kot nova, če je bila seveda pravilno skladščena in pač te fore.
Kot 2, naj bi se gume menjalo po 5-6 letih neglede na stanje profila, no ampak po toliko letih uporabe.
Tako, da pomoje recimo, če se odločim za eno izmed teh dveh, bi morale biti dobre tudi po 3eh letih uporabe, če bi sploh zdržale toliko.
Si ze kdaj vozil ene gume od novih do 5 let starosti? Jaz osebno se zanasam na moje osebne izkusnje (za moj avto si vedno kupim gume priznanega proizvajalca) in najdalj kar sem vozil katerekoli gume, je bilo 3 sezone. Ze v 3ji sezoni sem opazil konkretno poslabsanje voznih lastnosti, predvsem na mokrem. Ni bilo ravno katastrofalno, ampak opazno slabse od prve sezone voznje. Niti priblizno si ne predstavljam, da bi bile kake gume dejansko dobre se 5o ali celo 6o sezono.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov