pskoda je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:O potenzi 050A sem razmišljal tudi jaz, ampak je na reviewih preveč diametralno nasprotnih mnenj. Od unih, ki so popolnoma navdušeni, do tistih, ki so popolnoma razočarani in jo spluvajo. Tud ocene posledično niso kaj posebno visoke ( http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... RE050A.htm ). Zato sem se ji raje izognil.
![]()
Te gume so prva vgradnja pri nekaterih ferrarijih in tudi nisan gtr jih ima oni pa s tistimi starimi kripami z zjahanim podvozjem neki blebetajo.
Guma je top in to ve vsak, ki jo je res imel ne pa mislil, da jih ima. Gor ima pa nangang montirane
Res pa je, da ta guma ni za vsakega, ampak ni problem v gumi problem je v kupcu, ki ne ve kaj kupuje
a_sist je napisal/-a:
Točno tako kot si napisal - guma je za kupca, ki ve kaj kupuje. Avtor teme jamra nad oprijemom v mokrem, ti genij mu pa svetuješ gumo, ki jo vgrajujejo v ferrarije (ki dežja ne vidijo) in je po ocenah dobra le na suhem, ko se malo segreje in je slaba na mokrem...
a_sist je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:O potenzi 050A sem razmišljal tudi jaz, ampak je na reviewih preveč diametralno nasprotnih mnenj. Od unih, ki so popolnoma navdušeni, do tistih, ki so popolnoma razočarani in jo spluvajo. Tud ocene posledično niso kaj posebno visoke ( http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... RE050A.htm ). Zato sem se ji raje izognil.
![]()
Te gume so prva vgradnja pri nekaterih ferrarijih in tudi nisan gtr jih ima oni pa s tistimi starimi kripami z zjahanim podvozjem neki blebetajo.
Guma je top in to ve vsak, ki jo je res imel ne pa mislil, da jih ima. Gor ima pa nangang montirane
Res pa je, da ta guma ni za vsakega, ampak ni problem v gumi problem je v kupcu, ki ne ve kaj kupuje
Točno tako kot si napisal - guma je za kupca, ki ve kaj kupuje. Avtor teme jamra nad oprijemom v mokrem, ti genij mu pa svetuješ gumo, ki jo vgrajujejo v ferrarije (ki dežja ne vidijo) in je po ocenah dobra le na suhem, ko se malo segreje in je slaba na mokrem...
svetilnik je napisal/-a:
Ni problem samo mokra cesta od dežje, problem je tudi vlaga, ko pade megla, pa že suh hladen asvalt, da ne omenjam zlizane ceste. Slabših gum kot je ta continentalova še nisem imel. Kot sem že omenil, mogoče pa je dobra na segretem pomladansko-poletnem asvaltu, toda od oktobra do danes vozim kot po jajcih...
svetilnik je napisal/-a:Potenza pa je guma o kateri že leta slišim same pohvale... torej nekaj mora biti na tem. Rad bi prišel samo do odličnih športnih gum za mojo dimenzijo, tako na suhem, kot na mokrem, vlažnem in hladnem... no, vem, da je to skoraj nemogoče, toda vsaj približal bi se rad.
hibrid je napisal/-a:Premium contact 2 je izšla istega leta kot potenza in ps3, tako da ne pričakuj nekega (pre)velikega napredka, če boš katero od teh dveh izbral, ker so že novi modeli zunaj. Bo pa boljše kot sedaj, ker conti premium contact niti ne spada v razred športnih gum. Finci so jo celo testirali v ECO razredu in je zmagala. Majhna poraba, udobna vožnja in majhno trenje z športnostjo ne gredo najbolj skupaj. http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost