Energetik81 je napisal/-a:Po testih kar hvalijo Turanzo. Sicer smo pa doma nabavl Toyo PXCF1 in morm rečt da je supr. Čisto miren volan, pa prlimana na asvalt. Je pa manjša dimenzija 185/60 R14.
Pri Španu je 47€. Vsekakor priporočam.
lp
... - Si jih imel ? Mislim, da te gume so sigurno po mojih izkušnjah najslabše od vseh treh na izboru in Bridgestone so njihov obratnosorazmeren ekvivalent na lego na cesti tvojega avtomobila (3 x boljše)... L.p. MadLeonardo je napisal/-a:definitivno Pirelli, ampak morda 195/50R16
lp
... Kolikor sem občutil je razlika zeeelo velika - med suho in mokro cesto razlike z A4 1.8 t Q ni bilo razlike ... do sedaj najboljša guma na mojem avtu ...stench je napisal/-a:Jaz bi vzel turanzo, sicer je pa razlika v malenkostih. Vsaj kolko sem gledal teste.
... ok - ena misel, en post ... Turanza :P srečen sem, da deliš mišljenje z menoj - Pirelli P 6000 - tukaj kjer je asfalt najslabši - to je obala velja za drek gumo - višje po Sloveniji pa ne vem ... menda veš, da gor je bolj grob asfalt kjer guma ni tak hud faktor na obali je tudi z dobro gumo nevarno po dežju z P6000 pa karambol ... L.p. MadLeonardo je napisal/-a:ja, najbolj da za vsako misel narediš še en post..
uglavnem če te že zanima, mel sem jo, in nisem mel nobenga problema
in sicer z dimenzijami katere sem navedel.. tko da kr chill, dal sm svoj predlog
ti maš svojga in to je to
Mad je napisal/-a:... ja in verjetno je avto 1.1 in 3.2 m dolg :P sicer pa doobra guma za avtomobilčke ...Agent1 je napisal/-a:Jaz imam Pirelli 3000, ki so na testih dobile za vožnjo po mokri cesti odlično oceno. In z njimi nisem imel težav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov