rudibr
Nov uporabnik

Napisal/-a rudibr Ne mar 09, 2008 8:41 am

A zaradi vikenda nihče ne odgovori? ;)
lp, Rudi Bregar

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 09, 2008 9:12 pm

Razlika je ( če je ) v sami konstrukciji gume, sestavi materialov ipd..v sami vožnji razlike 99.9% ne boš občutil, je pa verjetno guma z višjim hitrostnim indeksom rahlo trša, vsaj bočnice le te...

Skratka, če daš višji hitrostni indeks ne boš zgrešil, kvečjemu boljše bo.

Lp.

p.s, če še nisi naročil gum, polej malo po continental modelih, čeprav bridgestonka je daleč od slabe gume.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

rudibr
Nov uporabnik

Napisal/-a rudibr Ne mar 09, 2008 9:16 pm

Najlepša hvala. Pregledal sem kupe litarature na internetu, testov in "nasvetov" prijateljev. Odlopčil sem se za Bridgestone, ker sem že imel dopbre izkušnje z njimi tako, da bom ostal MORDA kar pri njej. Čeprav si me spet spravil v skušnjavo in bom spet na začetku. Ne, ne bom še naročil nocoj. Bom ponovno pretehtal svojo odločitev, ker se mi nenazadnje ne mudi toliko. ;)
lp, Rudi Bregar

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 09, 2008 9:23 pm

Glej, da ti olajšam odločitev, bridgestone, continental in podobno so VSE zelo kvalitetne gume in ne boš opazil neke razlike v vožnji, tako da naj odloči samo dostopnost le teh ( cena ). Ker proizvajalcev zelo dobrih gum je še nekaj in nakoncu se lahko samo zmedeš. Osebno ti priporočam bridgestone ali pa continental premium contact 2..Lp.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

rudibr
Nov uporabnik

Napisal/-a rudibr Ne mar 09, 2008 9:40 pm

Saj ravno v tem je problem, ker niham med Bridgestone in Continental. Prva ima malce boljše vozne lastnosti, druga je tišja in ima nekoliko večji kotalni upor. In hrup ob dobri gumi ni nepomemben.

In cena? Razlika je samo en do dva evra na kos. Zanemarljivo. Še toliko težja odločitev. ;)
lp, Rudi Bregar
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost