Napisal/-a dms Po mar 10, 2008 7:51 pm
No,da napisem jest iz prve roke mojo izkusnjo z njimi.Se preden se je odprla trgovna,so imeli postavljeno spletno stran,tako da sem pri njih narocil zimske gume bridgestone.In potm mi posljejo potrditveni mail,da so narocilo sprejeli in da bom gume dobil v 10 dneh.OK si mislim,klicem mehanika,se zmenim z njim za menjavo.Cakam 14 dni nic.Klicem ,pa se mi javi ena punca in mi pove,da imajo tako guzvo da je joj in da najprejobdelujejo stajerski konec in da dobim najkasneje v dveh dneh.Uredu,jaz zadovoljen da koncno dobim gme,pa magar z zamudo,vazno da pridejo.Cez dva dni pridem iz sluzbe mi pravi zena da gume se niso prisle,men se zacne zee pocas trgat.Klicem,pa se mi javi spet ista punca in predlaga da bo poklicala dostavljalca in ga vprasala kdaj bo pri meni.Me cez kaksno uro poklice nazaj,da dobim v roku dveh ur gume.Dobro si mislim,vsaj nekaj.No in tisti dan nisem dobil gum.Drugi dan se mi utrga in jo klicem da ce niso sposobni gum dostavljat na roke,naj jih neprodajajo,pa se zgovarja na dostavo,da ma samo en kombi,pa da jim je nevem koloko kompletov gum izginilo,pa nevem kaj se.Jest sm sam potem rekel,da bi morali potem resno razmisliti da zamenjajo dostavo.
V glavnem TOPOLINO nikoli vec!