sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.
mihhec je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.
Ja no,jst sm lih prejšni teden naročil gume preko interneta,in sem za svojo dimenzijo in model,dobil 6€ceneje na gumo kot pri vulkanizerju. REs da ni bajne razlike v ceni,ampak nekej se pa pozna
sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
f.taunus je napisal/-a:mihhec je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
Ja no,jst sm lih prejšni teden naročil gume preko interneta,in sem za svojo dimenzijo in model,dobil 6€ceneje na gumo kot pri vulkanizerju. REs da ni bajne razlike v ceni,ampak nekej se pa pozna
Sporoči še, koliko boš prišel ceneje skozi, če bo treba uveljavljat kakšno reklamacijo ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov