P.S. Kje so najcenejse?

5cho je napisal/-a:Da izkoristim temo:
Imam Fiat Stilo MW, razmišljam pa o naslednjih gumah, dimenzije 205/55 R16:
- Pirelli P7 (Sem jih imel do sedaj in zelo zadovoljen)
- Bridgestone Turanza ER300
- Dunlop Fastresponse
- Continental PremiumContact 2 ali SportContact 2
Vozim več ali manj po omejitvah, pomembno pa mi je, da se dobro drži v dežnih razmerah.
Hvala za vaše odgovore.
lp
Matej
lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
tuki se jst nebi strinjal.ce je guma pravilno skladiscena je uporabna 3 leta,cetrto leto pogojno.
pskoda je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
tuki se jst nebi strinjal.ce je guma pravilno skladiscena je uporabna 3 leta,cetrto leto pogojno.
Če že gleda bolj na kvaliteto gume kot pa na denar, pol je ne bo gulu 3leta
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
abbe je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
moje misljenje:
ce kupujes premium gumo potenza re 050a al pa pirreli zero nero,je jasno da so iz bolsih materijalov..
taka guma je dalj casa prozna..
zakaj jo neb gulu 3 leta.
ce fant lepo vozi pa se ne vozi veliko na leto,bo ta guma zdrzala tut 3 sezone.
pa ne mi zj tukaj ce se lepo voz nau kupoval take gume...
abbe je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če daš 100 evrou ali več, je vseka guma dobra, in neglede na profil jo je po dveh letih treba zamenjati. Ne kot nekateri ko kupujejo neke poceni plastik fantastik in jih drgnejo 3-4 leta, in potem kritizirajo kako je ta firma slaba.
moje misljenje:
ce kupujes premium gumo potenza re 050a al pa pirreli zero nero,je jasno da so iz bolsih materijalov..
taka guma je dalj casa prozna..
zakaj jo neb gulu 3 leta.
ce fant lepo vozi pa se ne vozi veliko na leto,bo ta guma zdrzala tut 3 sezone.
pa ne mi zj tukaj ce se lepo voz nau kupoval take gume...
pskoda je napisal/-a:marej je napisal/-a:Po mojem mnenju je pirelli najbolši.mi imamo p-zero za letne ter sottozero za zimske odlične pnevmatike,samo to so za močne ter zelo hitre avte tudi cena je visoka.
Ti dj gor novo Goodyear EAGLE F1 ASYMETRIC, pa boš vidu da je pirelli j**c
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost