grizli je napisal/-a:Zelo pametno je, da imaš zadaj gume z večjo ali vsaj enako globino profila kot spredaj. Zato menjavanje gum naprej-nazaj sploh ni priporočljivo, čeprav večina voznikov to prakticira ob vsaki menjavi pnevmatik. Žal.
lizard je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:Samo je vseno bulš da loviš"rit",kot pa "nos",če ma avto spredaj pogon.Jaz jih tudi menjam vsako leto zadnje naprej prednje nazaj.Nikoli pa ne menjam leve in desne strani (pri tistah gumah ,ko je to mogoče)![]()
In pri katerih ni mogoče?
lizard je napisal/-a:In pri katerih ni mogoče?
jaggy je napisal/-a:lizard je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:Samo je vseno bulš da loviš"rit",kot pa "nos",če ma avto spredaj pogon.Jaz jih tudi menjam vsako leto zadnje naprej prednje nazaj.Nikoli pa ne menjam leve in desne strani (pri tistah gumah ,ko je to mogoče)![]()
predvidevam ko se ti oznake zbrišejo ali jih sploh ni in je na koncu vse pomešano? samo predvidevam:)
lizard je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:Samo je vseno bulš da loviš"rit",kot pa "nos",če ma avto spredaj pogon.Jaz jih tudi menjam vsako leto zadnje naprej prednje nazaj.Nikoli pa ne menjam leve in desne strani (pri tistah gumah ,ko je to mogoče)![]()
X-Hair je napisal/-a:lizard je napisal/-a:In pri katerih ni mogoče?
Pri tistih, ki imajo asimetričen profil. Jih moreš dat iz platišča dol in novo balansiranje. Oz. sedaj piše na gumah outside. Tržna niša, kao sedaj pa ne bomo obračal gume. Yeah wright. Samo v opomin, da je seveda govora levo desno, kot je napisal uporabnik roberto.
roberto-82 je napisal/-a:Samo je vseno bulš da loviš"rit",kot pa "nos",če ma avto spredaj pogon.Jaz jih tudi menjam vsako leto zadnje naprej prednje nazaj.Nikoli pa ne menjam leve in desne strani (pri tistah gumah ,ko je to mogoče)![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov