myster je napisal/-a:sj kake bistvene razlike ni.mogoč da so malce težja...v teoriji malce slabše pospešuješ (zaradi teže), vendar te pa dlje nese, ko spustiš gas.in tudi pri zaviranju malce hitrej požira zavorne obloge.ampak to je res zelo malo razlike, ki verjetno niti čutil ne boš. več razlik je v širini gume.širše so, boljši je oprijem
, a večja poraba goriva.
pa pri 18 col je tudi manjši presek in kot guma sama absorbira manj neravnin in je vožnja malce bolj "trda" (čutiš usako malenkost, ki se se peljal).
myster je napisal/-a:sj kake bistvene razlike ni.mogoč da so malce težja...v teoriji malce slabše pospešuješ (zaradi teže), vendar te pa dlje nese, ko spustiš gas.
Če te ne moti da je to na Golfu 4 ... lahko probaš mojga . je precej trd so pa temu bolj krivi amortizerji + 25 % tršani in H&R vzmeti ... Jaz opažam luknje prestope asfalta ali dilatacije na mostovih z stopničko ... drugače pa niti ni tako hudo moteče ... avto pa se dobesedno lepi na cesto ( meni željen kompromis za izgubljeno udobje )gti85kw je napisal/-a:hvala za vse odgovore...sam vseen upam da se bo kaksen odzval da rediva kaksen krog..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost