Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s temi pnevmatikami.
LP

Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
scirocco12 je napisal/-a:Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
Povej koliko kilometrov si prevozil in s kakšnem stilom vožnje si vozil.![]()
Potem bodo ti tvoji podatki nekaj povedali!
To da nekdo reče celo lansko poletje sem se vozil na nekih pnevmatikah, žal to ne pove NIČ!
aleshondas je napisal/-a:mogoče znaju bit malo glasnejše od drugih ampak za odtenek, jih pa vozim isto dimenzijo kot SKELETON z njimi nardil 28000 km in se držijo odlično po suhem in po mokrem sam če bi še kupoval enkrat bi vzel isto čeprav sem najprej mislil vzet brigstona R050.
sem pa divjak skozi ovinke ker po ravnem tak vas zna peljat sem tudi doma na takšnem koncu!!!
Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
aleshondas je napisal/-a:mogoče znaju bit malo glasnejše od drugih ampak za odtenek, jih pa vozim isto dimenzijo kot SKELETON z njimi nardil 28000 km in se držijo odlično po suhem in po mokrem sam če bi še kupoval enkrat bi vzel isto čeprav sem najprej mislil vzet brigstona R050.
sem pa divjak skozi ovinke ker po ravnem tak vas zna peljat sem tudi doma na takšnem koncu!!!
Skeleton je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
Povej koliko kilometrov si prevozil in s kakšnem stilom vožnje si vozil.![]()
Potem bodo ti tvoji podatki nekaj povedali!
To da nekdo reče celo lansko poletje sem se vozil na nekih pnevmatikah, žal to ne pove NIČ!
Ja ker imam 2 vozili, sem čez poletje, oziroma čez sezono naredil nekje 8.000 kilometrov z njimi. Stil vožnje, hm, rečmo da nisem divjak, pa tudi ne vozim se kot po jajcih, nekje kombinirana vožnja. Imam pa do doma nekje 5 kilometrov ovinkov, kjer sem dodobra stestiral pnevmatike in so se odnesle odlično.
Jurchi je napisal/-a:@Slicker
Si ti prepričan da imajo sport maxx TT nove samo 6mm profila?
kolikor sem jaz zasledil so sportmaxx TT samo naslednice starih sport maxx-ov, medtem ko so superšportne sportmaxx GT, ki jih delajo samo od 19 col navzgor???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov