Uporabniški avatar
buffalo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

DUNLOP SP SPORT MAXX TT

Napisal/-a buffalo So apr 10, 2010 1:27 am

Pozdravljeni.

Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s temi pnevmatikami.

LP

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik So apr 10, 2010 4:14 am

Tudi sam se zanimam za te gume. Po testih mi delujejo najboljše izmed vseh testiranih.

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton So apr 10, 2010 8:06 am

Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
"One shot One kill"

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 So apr 10, 2010 8:13 am

Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.

Povej koliko kilometrov si prevozil in s kakšnem stilom vožnje si vozil. ;)
Potem bodo ti tvoji podatki nekaj povedali!

To da nekdo reče celo lansko poletje sem se vozil na nekih pnevmatikah, žal to ne pove NIČ!

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas So apr 10, 2010 8:19 am

mogoče znaju bit malo glasnejše od drugih ampak za odtenek, jih pa vozim isto dimenzijo kot SKELETON z njimi nardil 28000 km in se držijo odlično po suhem in po mokrem sam če bi še kupoval enkrat bi vzel isto čeprav sem najprej mislil vzet brigstona R050.

sem pa divjak skozi ovinke ker po ravnem tak vas zna peljat sem tudi doma na takšnem koncu!!!
7 gen honda civic sport

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 So apr 10, 2010 8:31 am

aleshondas je napisal/-a:
sem pa divjak skozi ovinke ker po ravnem tak vas zna peljat sem tudi doma na takšnem koncu!!!

Upam, da te ne srečam v kakšnem ovinku! Hec ;)

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas So apr 10, 2010 8:38 am

ne se bat poznam meje sebe avtomobila tako da nisem eden tistih ki misli da če ma hondo da je nesmrten!!

lp :lol:
7 gen honda civic sport

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 So apr 10, 2010 8:59 am

aleshondas je napisal/-a:ne se bat poznam meje sebe avtomobila tako da nisem eden tistih ki misli da če ma hondo da je nesmrten!!

lp :lol:

Upam samo, da ko nažigaš po ovinkih ne ogrožaš drugih, sicer je to tvoja stvar in tukaj ne igra firma avta nobenega vpliva, bila to honda ali vw,........ ;)

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton So apr 10, 2010 9:56 am

scirocco12 je napisal/-a:
Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.

To da nekdo reče celo lansko poletje sem se vozil na nekih pnevmatikah, žal to ne pove NIČ!

Ja ker imam 2 vozili, sem čez poletje, oziroma čez sezono naredil nekje 8.000 kilometrov z njimi. Stil vožnje, hm, rečmo da nisem divjak, pa tudi ne vozim se kot po jajcih, nekje kombinirana vožnja. Imam pa do doma nekje 5 kilometrov ovinkov, kjer sem dodobra stestiral pnevmatike in so se odnesle odlično.
"One shot One kill"

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So apr 10, 2010 10:29 am

aleshondas je napisal/-a:mogoče znaju bit malo glasnejše od drugih ampak za odtenek, jih pa vozim isto dimenzijo kot SKELETON z njimi nardil 28000 km in se držijo odlično po suhem in po mokrem sam če bi še kupoval enkrat bi vzel isto čeprav sem najprej mislil vzet brigstona R050.

a si ziher da imaš TT? ker to je superšportna guma in ni kj velik skupnega z navadnim sportmaxxom razen imena. zasledil sem da ima nova guma samo 6mm profila namesto 8, zato malo dvomim da si s tako gumo naredil 28000km. realno bi rekel da če se pelje gumi primerno da traja dobrih 10000km.

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik So apr 10, 2010 11:49 am

Kako lani poleti, ko pa so to nove gume?

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas So apr 10, 2010 12:26 pm

siguren da je TT saj od tega sem jaz nardil okrog 10k ostalo pa punca ali malo jaz malo ona!! :!:
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So apr 10, 2010 1:56 pm

aleshondas je napisal/-a:mogoče znaju bit malo glasnejše od drugih ampak za odtenek, jih pa vozim isto dimenzijo kot SKELETON z njimi nardil 28000 km in se držijo odlično po suhem in po mokrem sam če bi še kupoval enkrat bi vzel isto čeprav sem najprej mislil vzet brigstona R050.

loool.divak si pa so ti zdrzale 28000 km pa se vedno jh mas.
ves kaj je divjak.jaz k pokurm potenzo v 12.000 km pa od tega jh punca nardi 3000.al pa slicker k p zero nero pokur v 8000 km.
po mas pa se norce k jh pokurjo v 2000 km.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker So apr 10, 2010 5:24 pm

men so zdržale 17000km tako da ne moreš rečt da sem divjak! :lol:

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC So apr 10, 2010 5:41 pm

Skeleton je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:

Ja ker imam 2 vozili, sem čez poletje, oziroma čez sezono naredil nekje 8.000 kilometrov z njimi. Stil vožnje, hm, rečmo da nisem divjak, pa tudi ne vozim se kot po jajcih, nekje kombinirana vožnja. Imam pa do doma nekje 5 kilometrov ovinkov, kjer sem dodobra stestiral pnevmatike in so se odnesle odlično.

Mislim, da je Dunlop SP Sport Maxx TT čisto nova guma in da je lani še ni bilo (popravite me, če se motim). Verjetno pa si mislil, da so se oBnesle odlično (ne odnesle)!? ;)
Sem se tudi sam odločal med temi gumami, na koncu pa sem se odločil za Michelin PS3 (po pogovoru z vulkanizerjem). Imam pa dimenzijo 225/45/17.

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc So apr 10, 2010 5:56 pm

Tudi sam nameravam letos kupiti Michelin PS3. Kakšni so prvi občutki?

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So apr 10, 2010 10:03 pm

Imam omenjene gume na svojem golfu pred tednom dni sem zmontiral nove, zaenkrat lahko govorim samo o presežnikih guma je super tako na suhem, tako na mokrem plus tega da se je skoraj ne sliši 8) glede obrabe pa bomo vidli. Dimenzije pa imam 225/45/R17 91W
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po apr 12, 2010 7:06 am

Jest jih imam sport maxx tt že slab mesec na avtu, 205/50/17 in zaenkrat zelo zadovoljen po suhem in mokrem ter čez ovinke. Skratka gume se limajo na cesto. Niso glasne, zelo dobro se obnašajo na cesti, vodljivost odlična tudi...tega nebi smel napisati, nad 200 km/h +, so pa vse TT tako ali ta ko hitrostni razred V.

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To apr 13, 2010 8:06 pm

@Slicker

Si ti prepričan da imajo sport maxx TT nove samo 6mm profila?

kolikor sem jaz zasledil so sportmaxx TT samo naslednice starih sport maxx-ov, medtem ko so superšportne sportmaxx GT, ki jih delajo samo od 19 col navzgor???

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker To apr 13, 2010 8:12 pm

Jurchi je napisal/-a:@Slicker

Si ti prepričan da imajo sport maxx TT nove samo 6mm profila?

kolikor sem jaz zasledil so sportmaxx TT samo naslednice starih sport maxx-ov, medtem ko so superšportne sportmaxx GT, ki jih delajo samo od 19 col navzgor???

ne, nisem. sem napisal da sem samo zasledil. tako mi je povedal lansko pomlad vulkanizer, ko sem zase kupoval gume. gume pa še nisem držal v roki, tako da ne morem trdit. berem pa zdajle malo po googlu in izgleda da je res TT naslednica "navadnega" sportmaxxa, tako da izgelda da širim krivo vero. se opravičujem :D
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov