Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
grega46 je napisal/-a:aha...kva pa recmo to k dunlop ma kao oznako XL (ojačana) pa nj bi bla do 300km/h,medtem ko bridgstnka nima te oznake in je do 270 km/h itk moj avto več k 210 zih ne gre heh...sam zanima me kok ma to kej veze?
grega46 je napisal/-a:aha...kva pa recmo to k dunlop ma kao oznako XL (ojačana) pa nj bi bla do 300km/h,medtem ko bridgstnka nima te oznake in je do 270 km/h itk moj avto več k 210 zih ne gre heh...sam zanima me kok ma to kej veze?
peroRS je napisal/-a:grega46 je napisal/-a:aha...kva pa recmo to k dunlop ma kao oznako XL (ojačana) pa nj bi bla do 300km/h,medtem ko bridgstnka nima te oznake in je do 270 km/h itk moj avto več k 210 zih ne gre heh...sam zanima me kok ma to kej veze?
Najprej se vprašaj, če sploh potrebuješ tako vrhunski gumi kot sta našteti dve zgoraj. Če ju dobiš po ugodni ceni, vzemi katerokoli od obeh, sicer pa ti zna tudi B Touranza zelo dobro služit, je guma odlična, cenovno je pa ca. 20€ po komadu cenejša od Potenze.
Pa W-hitrostni razred je več kot dovolj za tvoj avto.![]()
NejcZ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Najprej se vprašaj, če sploh potrebuješ tako vrhunski gumi kot sta našteti dve zgoraj.
Najverjetneje ne, ampak škodovati sigurno ne morejo.
peroRS je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Najprej se vprašaj, če sploh potrebuješ tako vrhunski gumi kot sta našteti dve zgoraj.
Najverjetneje ne, ampak škodovati sigurno ne morejo.
Se strinjam, guma ni nikoli predobra. Jaz sem mu svetoval nek kompromis, če pa ima možnost naj kupi Potenzo.
Z Dunlop Sport maxx nimam izkušenj, verjamem pa da je tudi dobra guma.
Jurchi je napisal/-a:Dej še podatek iz tega testa o obrabi med potenzo in sportmaxx TT-jko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost