dask je napisal/-a:Na zadnjih šest postov : zakja že? A ste vsi s obale? Ali pa se vam ni treba vsak dan peljat z avtom. Ker drugače pa res ne razumem, kaj bluzite z letnimi gumami pozimi. A je zmanjkal evrčkov al kaj?
dask je napisal/-a:Na zadnjih šest postov : zakja že? A ste vsi s obale? Ali pa se vam ni treba vsak dan peljat z avtom. Ker drugače pa res ne razumem, kaj bluzite z letnimi gumami pozimi. A je zmanjkal evrčkov al kaj?
black je napisal/-a:dask je napisal/-a:Na zadnjih šest postov : zakja že? A ste vsi s obale? Ali pa se vam ni treba vsak dan peljat z avtom. Ker drugače pa res ne razumem, kaj bluzite z letnimi gumami pozimi. A je zmanjkal evrčkov al kaj?
BV se mi zdi menjat ker tudi če bi imel zimske nebi nikamor prišel v snegu zaradi nizkega avta...Drugače imam pa še 3 avte z zimskimi na razpolago
GoGo je napisal/-a:black je napisal/-a:dask je napisal/-a:Na zadnjih šest postov : zakja že? A ste vsi s obale? Ali pa se vam ni treba vsak dan peljat z avtom. Ker drugače pa res ne razumem, kaj bluzite z letnimi gumami pozimi. A je zmanjkal evrčkov al kaj?
BV se mi zdi menjat ker tudi če bi imel zimske nebi nikamor prišel v snegu zaradi nizkega avta...Drugače imam pa še 3 avte z zimskimi na razpolago
Zimska in letna guma imata zelo različne značilnosti, verjetno sam veš, da zimska ni za brezveze pozimi gor... Sploh ko je sneg na cesti. ž
Če imaš v takem primeru na voljo ustrezno opremljen avto je sicer OK, samo se mi zdi, da je tu gor kar nekaj uporabnikov, ki se vozijo z letnimi tudi po snegu. Potem je pa stokanje in jamranje v stilu: Naredu totalko z letnimi gumami na snegu - a bo zavarovalnica plačala... Bo ja....
MacTron je napisal/-a:Verjetno bi bila omembe vredna ta informacija ...da se zima ze kaksne
5 let prestavlja za 2-3mesece in da ravno nekje v tem obdobju "nasuje".
Prav iz tega razloga so avstrijci tudi spremenili politiko uporabo zimskih gum
do 15 aprila. nekje v enem postu sem to ze omenil...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov