zan0088 je napisal/-a:Mene pa zanima kako spravt zimske gume? Mal cudn uprasanje ampak... bols da mam u garazi, k je mal mn vroce, kot na podstresju k ze zdej zge pa se poletja sploh ni?
1. Uporabi google.
2. Hladen, temen, suh prostor.
zan0088 je napisal/-a:Mene pa zanima kako spravt zimske gume? Mal cudn uprasanje ampak... bols da mam u garazi, k je mal mn vroce, kot na podstresju k ze zdej zge pa se poletja sploh ni?
simo88 je napisal/-a:Tako, odločitev je padla. Superba sem danes preobul v nove Continental SportContact 5 225/45 R17 91W z izboceno zascitno letvijo, runflat. Upam da se nisem odločil narobe...![]()
Lp
INFINITI je napisal/-a:simo88 je napisal/-a:Tako, odločitev je padla. Superba sem danes preobul v nove Continental SportContact 5 225/45 R17 91W z izboceno zascitno letvijo, runflat. Upam da se nisem odločil narobe...![]()
Lp
Predpisan je 94W nosilnosti, ne bo pa nič narobe glede na težo vozila tudi če voziš na 91.
In dobro da nisi vzel dunlocrap plastike
Zakaj si pa vzel runflatke - itak ima Superbo pravo rezervo, pa še trdo bo ko p*****a sedaj - jaz sem jih takoj po sezoni zmetal dol iz BMW. BMW ALPINA že ima prav -runflat so crap za udobje in podvozje, pa itak imaš lepo tire spray spravljen za nujo, če pa je prehudo - AMZS asistenco, BMW asistenco, Triglav asistenco - kaj te boli patak za menjavo gume.
mihec1510 je napisal/-a:Mene pa zanima katre gume bi se splačal kupit za dimenzije 225/55 R18 za Mitsubishija Outlander letnik 2007 Sedaj sem imel Bridgestone Dueler H/P Sport. Dnevno delam cca 150km. Gledal sem znamko Continental, Nokian,.... če mate kake dobre nasvete hvala
mihec1510 je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:Mene pa zanima katre gume bi se splačal kupit za dimenzije 225/55 R18 za Mitsubishija Outlander letnik 2007 Sedaj sem imel Bridgestone Dueler H/P Sport. Dnevno delam cca 150km. Gledal sem znamko Continental, Nokian,.... če mate kake dobre nasvete hvala
Vidm da ste me vrgl na to temo ampak odgovora vseeno nimam!!!!!
A se bom mogu obrnt kam drugam????
LP
~toMmy~ je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:Mene pa zanima katre gume bi se splačal kupit za dimenzije 225/55 R18 za Mitsubishija Outlander letnik 2007 Sedaj sem imel Bridgestone Dueler H/P Sport. Dnevno delam cca 150km. Gledal sem znamko Continental, Nokian,.... če mate kake dobre nasvete hvala
LP
Kaj pa stokaš?Saj ni nobenn tu plačan, da bi (nam) grozil...
![]()
http://www.motorevija.si/datoteke/tabel ... ar%201.gif
mihec1510 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:Mene pa zanima katre gume bi se splačal kupit za dimenzije 225/55 R18 za Mitsubishija Outlander letnik 2007 Sedaj sem imel Bridgestone Dueler H/P Sport. Dnevno delam cca 150km. Gledal sem znamko Continental, Nokian,.... če mate kake dobre nasvete hvala
LP
Kaj pa stokaš?Saj ni nobenn tu plačan, da bi (nam) grozil...
![]()
http://www.motorevija.si/datoteke/tabel ... ar%201.gif
Nič ne stokam, kakor tudi ne grozim
slajki je napisal/-a:Iščem gume Bridgestone Potenza RE002, v dimenziji 205/55-16col. Ima kdo kakšen nasvet kje jih dobiti, ker jih noben prodajalec gum nima??
INFINITI je napisal/-a:slajki je napisal/-a:Iščem gume Bridgestone Potenza RE002, v dimenziji 205/55-16col. Ima kdo kakšen nasvet kje jih dobiti, ker jih noben prodajalec gum nima??
Jup pa jih ima tale:
http://www.novegume.si/BRIDGESTONE_205- ... nalin.html
dadoslav23 je napisal/-a:Evo par dni sem tuhtal kako zdej se še morem samo odločit al prvo ali drugo opcijo:
Prva opcija: kupim Toyo PROXES T1-R 93Y 215/45/18 in me skupaj pride 580 eur....(v ceno ušteta menjava gum in optika)
Druga opcija: Nabavim Maxxis Z1 225/40/18+tuv papir in homologacija in me skupaj pride 500...(v ceno ušteta menjava gum in optika)
Maxxis je nekoliko slabša guma samo za vnaprej imam poštimano dimenzijo ker tista prva je draga ko SATAN in samo to me jezi ker je taka vlka razlika
Katero opcijo bi zbrali vi?
dadoslav23 je napisal/-a:Evo par dni sem tuhtal kako zdej se še morem samo odločit al prvo ali drugo opcijo:
Prva opcija: kupim Toyo PROXES T1-R 93Y 215/45/18 in me skupaj pride 580 eur....(v ceno ušteta menjava gum in optika)
Druga opcija: Nabavim Maxxis Z1 225/40/18+tuv papir in homologacija in me skupaj pride 500...(v ceno ušteta menjava gum in optika)
Maxxis je nekoliko slabša guma samo za vnaprej imam poštimano dimenzijo ker tista prva je draga ko SATAN in samo to me jezi ker je taka vlka razlika
mavrica je napisal/-a:dadoslav23 je napisal/-a:Evo par dni sem tuhtal kako zdej se še morem samo odločit al prvo ali drugo opcijo:
Toyo PROXES T1-R
Punca ima čudno dimenzijo gum, zato sem porabil veliko časa za iskanje primerne pnevmatike. Toyo PROXES T1-R je bila presenetljivo dobro ocenjena s strani uporabnikov in zato sva jo tudi kupila.
Moram pa ponovno pohvalit moje nove gume - Bridgestone Turanzo t001. Odlične gume!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov