~toMmy~ je napisal/-a:Mogoče malo off... če kdo še kupuje letne...
Goodyear Optigrip 205/55 16 se se fuuul dobro izkazale zaenkrat na suhem in na mokrem.
men se tud zdijo udobne,..
kaj druga še ne morm rečt..
za ceno 75€ so pa super..
mitjab je napisal/-a:pozdarvljeni,
kupujem gume za megana II.
Namen imam kupiti fulda carat progresso ali ecocontrol dimenzij 195/65/r15 pa ne vem katere so boljše. Kaj pa sava?
Če pa predlagate katero drugo gumo v istem rangu pa jo prosim napišite.
Hvala
kolesar je napisal/-a:zakaj bi menjal prednje za zadnje?
zadnje gume morajo imeti več profila kot prednje..
Prokarjon je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:zakaj bi menjal prednje za zadnje?
zadnje gume morajo imeti več profila kot prednje..
Katastrofa... ja seveda mora met prva (sploh če je pogonska) več profila...
Zakaj bi pa mogla met zadnja več profila?
Katastrofa kaj eni vse ne pogruntajo...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Kupil Michelin Pilot Sport 2 (235/45/17). Prevozenih prib. 2500-3000 km zaenkrat. Grip boljši od Potenze re050a, robovi mehkejši tko da je vožnja malo bolj udobna, posledično pa volan malo manj direkten. Če bojo še držale tut ko bojo zrabljene sem našel gumo ki jo bom tudi naslednjič kupil namest potenze.
P.S. V dežju so pa neverjetne. Konkretno boljše od potenz.
MacAudio je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Kupil Michelin Pilot Sport 2 (235/45/17). Prevozenih prib. 2500-3000 km zaenkrat. Grip boljši od Potenze re050a, robovi mehkejši tko da je vožnja malo bolj udobna, posledično pa volan malo manj direkten. Če bojo še držale tut ko bojo zrabljene sem našel gumo ki jo bom tudi naslednjič kupil namest potenze.
P.S. V dežju so pa neverjetne. Konkretno boljše od potenz.
Isto gumo mam js na astri, samo da mam 225, pa tut morm rečt, da so bomba. Prevoženih pa že cca. 12000km na njih. Po občutku so ostale enake, kot ob dnevu nakupa, kar se tiče voznih lastnosti, edino robovi kr hitro grejo.
yoyoy je napisal/-a:rad bi mel najbolse gume za ta avto,tko da lepo prosm kaksen nasvet....lahko pa tut poslete pod zasebno sporocilo vase nasvete
X-Hair je napisal/-a:Za začetek velika slabost Michelina. Sem bil slabe volje še preden sem jo gor dal. Je ko plašč za MTB.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DI5aWeCaDQQ
gregor 75 je napisal/-a:kolebam med potenzo in exalto-sem slišal da mišelinka po letu dveh otrdi-kristalizira in nima več dobrega oprijema-kolk je resnice na tem?
legendarac je napisal/-a:Kupil sem Michelin Energy Saver 195/65-15 V . Slabše gume še nisem imel. Glasna je bolj kot zimska, trda pa kot kamen. O D S V E T U J E M
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost