svetilnik je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje imate z gumo Michelin HP Primacy? Sprašujem zato, ker po mojem občutku niso kaj boljše od prejšnih, ki sem jih imel, Bridgestone Turanza.
MatejW je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje imate z gumo Michelin HP Primacy? Sprašujem zato, ker po mojem občutku niso kaj boljše od prejšnih, ki sem jih imel, Bridgestone Turanza.
Sem jih mel na avtu kake 3 mesce v dimenziji 225 45 17.
Zlo dobra guma, tud na mokrem je bil dober oprijem! Samo malo glasne so bile. Priporocam nakup!
Jaz pa se odlocam med Dunlop sport maxx 225 35 19 in Goodyear eagle f1 asymetric istih dimenzij. Katera je po vasem mnenju boljsa oz. ima kateri kaksne izkusnje z katero od teh? Majo vse dunlop sport maxx letev za zascito platisca?
Prokarjon je napisal/-a:Zgrešil ne boš z nobeno izmed teh. Če pa že dunlop pa mogoče probaj novo sport maxx TT, ki je po tekalni površini zelo podobna GY-jevi asymetric.
Vsekakor pa obe zelo dobri gumi
EDIT: Zgleda da je sport maxx TT samo v 17 in 18 colski različici zaenkrat...
MatejW je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Zgrešil ne boš z nobeno izmed teh. Če pa že dunlop pa mogoče probaj novo sport maxx TT, ki je po tekalni površini zelo podobna GY-jevi asymetric.
V skoraj vseh testih ki sem jih pogledal, je dobil GY eagle f1 asymmetric bolse rezultate. Tak da se bom odlocil za slednjo.
Prokarjon je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Zgrešil ne boš z nobeno izmed teh. Če pa že dunlop pa mogoče probaj novo sport maxx TT, ki je po tekalni površini zelo podobna GY-jevi asymetric.
V skoraj vseh testih ki sem jih pogledal, je dobil GY eagle f1 asymmetric bolse rezultate. Tak da se bom odlocil za slednjo.
Po performansah verjetno res malo, drugače pa naj bi bila po vzdržljivosti in porabi maxx boljša.
Če mene vprašaš ni nobena od teh različna med sabo za 5%
pskoda je napisal/-a:GY asymetric ni za terat po ovinkih kot GSD 2 ali 3, ker guma ima premalo zaoblene robove in slabšo ojačitev (sliši se kot jambranje), B RE050A pri isti hitrost se še nič ne sliši, pa še dlje zdrži kot GY. Jaz sem zelo navdušen nad conti sportcontact 2, bolj kot pa na sportcontact 3
pskoda je napisal/-a:GY asymetric ni za terat po ovinkih kot GSD 2 ali 3, ker guma ima premalo zaoblene robove in slabšo ojačitev (sliši se kot jambranje), B RE050A pri isti hitrost se še nič ne sliši, pa še dlje zdrži kot GY. Jaz sem zelo navdušen nad conti sportcontact 2, bolj kot pa na sportcontact 3
Unique Active Cornergrip Technology that enhances driving performance on corners and straights
_Pancho_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:GY asymetric ni za terat po ovinkih kot GSD 2 ali 3, ker guma ima premalo zaoblene robove in slabšo ojačitev (sliši se kot jambranje), B RE050A pri isti hitrost se še nič ne sliši, pa še dlje zdrži kot GY. Jaz sem zelo navdušen nad conti sportcontact 2, bolj kot pa na sportcontact 3
A lahko to malo bolj razložiš, kaj se dogaja z lego avtomobila, kako se obnaša guma. S tvojega posta pač ne razberem ene koristne informacije oz. argumenta zakaj je nekaj "bolje" drugo pa "slabše" .
MatejW je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:GY asymetric ni za terat po ovinkih kot GSD 2 ali 3, ker guma ima premalo zaoblene robove in slabšo ojačitev (sliši se kot jambranje), B RE050A pri isti hitrost se še nič ne sliši, pa še dlje zdrži kot GY. Jaz sem zelo navdušen nad conti sportcontact 2, bolj kot pa na sportcontact 3
Pri goodyearu oglasujejo, kot da ima pnevmatika zelo dober grip v zavojih...
http://www.youtube.com/watch?v=M98eweo5920
23. sekundaUnique Active Cornergrip Technology that enhances driving performance on corners and straights
MatejW je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Saj ne rečem, da ima slab oprijem, samo z Potenzo RE050A je ne moreš primerjat, pejt probat pa boš videl razliko, še posebno v obnašanju avtomobila (hitrejše odzivanje B)
Zato pa je tudi drazja =)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov