5cenic je napisal/-a:Nevem zakaj niso raje testiral Nexen n8000 ki je vsa prejšna leta konkurirala premium pnevmatikam. Zgleda je "preveč konkurenčna"
robertos_664 je napisal/-a:Veron je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Tale Kumhova zgleda zanimivo. Sicer ni neki ful testov na netu, tisti ki pa so, so pa tudi kar obetajoči.
sm jo mel v dimenziji 225-45-17 pa vse kar lahko povem je, da je nebi še enkrat kupil. Imel sem jih na A3 8P2
kateri model? hs51? pa zakaj nisi bil zadovoljen?
~toMmy~ je napisal/-a:Ma kdo izkušnje z Michelin Primacy 3, je obraba res tako majhna, kakšne so v mokrem?
tomzzi je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ma kdo izkušnje z Michelin Primacy 3, je obraba res tako majhna, kakšne so v mokrem?
Imam Michelim Primacy 3. Do sedaj še najbolj zadovoljen s temi gumami! Nevem pa kako je po kakšnih treh, štirih sezonah ker prej menjam.
Imel sem tudi že Goodyear letne (zimske UG9 so super) pa niso bile tako dobre kot Michelin. Večja obraba in premehke.
RedBaron je napisal/-a:Meni pa ne gre v račun, kako je lahko neka guma v dimenziji 185 pri vrhu, v 205 pa povprečna... lani je pa bila v večji in manjši domenziji pri vrhu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost