Drugace sm pa z njimi res zadovoljen ... tako v suhem vremenu kot v dezju! Nimam nobenih pripomb, razen te da so res malenkost glasnejse.
LP
DaDDo je napisal/-a:Sem malce tudi sam pogledal te gume pa me zanima, zakaj pa so te na TyreTest.com tako dobro ocenjene glede glasnosti pa glede vsega, če pravite, da so glasne, pa da v dežju tud ne primejo najbolje..
Ker me čudi, da imajo vsepovsod 4 zvezdice od petih.. To sem gledal na gumedirekt.com =)
Polooo je napisal/-a:a ADAC testi mislš pa do so 100% objektivni....ne prodaji bučk...najbolš se zve od tesnih znancev pa kolegov...je terba pa tud več testov pregledat, ker močno dvomm,da bi se nav seh testih štulili proizvajalci svoji gum
Neyo-Neyo je napisal/-a:moj prjatu ma to gumo na celici in pravi da je zlo zadovoljn pa še en drug jo ma tud ne bom govoru zdej na kermu avtu sam je tud on zadovoljn z njo za tako ceno kokr jo dobiš ne moreš dobit bolšgasicer pa ne vem kaj eni pretiravajo kot da bi vozil dirkalnike lih tko se obanašajo kot da so vam pomembne stotinke sekunde in znate gumo izkoristit do konca, folk se vozi z nalitim gumam pa so zadovoljni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost