mišek je napisal/-a:No jaz pa moram rečt, da zaenkrat nisem najbolj zadovoljen z gume-direkt.
In sicer problem je v tem, da jih še sploh nisem dobil. Naročil in plačal sem jih 2.3, plačal na banki z nakazilom, 7.3 sem dobil sporočilo, da so prejeli nakazilo, še isti dan popoldne so poslali, da bodo predvidoma "ta teden na razpolago in potema bodo takoj poslane". Dan pozneje 8.3 so poslali, da so jih poslali in, da bodo dostavljene predvidoma 14.3.
Danes pa smo že 15.3 pa gum še nisem dobil, tako da jutri bo 2 tedna od naročila. Tukaj na forumu vas veliko pravi kako hitro dostavo imajo, vendar za moj primer se s tem ne morem strinjati. Jaz samo upam, da jih bom dobil, ker če jih še jutri ne bo, bom pa dobil že malo grenak priokus glede takega načina kupovanja in sploh glede te firme, čeprav tukaj jih vsi hvalite, tako da ne vem kje so moje izgubili. Kako pa sploh lahko ukrepaš, če ne dobiš gum? Pa na kakšen način jih vrneš, če jih hočeš reklamirat? Dajte mi res povedat, ker res ne vem, ali moraš it potem stistim gumami na pošto pa poslat v Nemčijo?
mišek je napisal/-a:Pa kako enim tako hitro uspe dobit, jaz jih še zdaj nisem dobil pa sem jih naročil 2.3, pa napisali so mi, da jih dobim 14.3. Sem gledal na DPD strani in kolikor je videti v Mariboru nekaj "štrikajo", ker 14.3 zjutraj so bile gume pri njih, samo zdaj naprej do mene jim nekako ne uspe priti. Sem pisal v petek na mejl info@delti.com, pa so mi včeraj napisali, da so jih poklicali v Maribor, češ da me naj obvestijo glede dostave, zraven pa še številka, če hočem še sam poklicat. Tako da bom videl, če še jutri ne bo nič jih bom pa res poklical, jih morem vprašat, če so zgubili karto Slovenije, da me ne morejo najdit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov