Kako pogosto ste dobil slabe gume iz gumedirekt?

NIKOLI
140
85%
ENKRAT
13
8%
DVAKRAT
5
3%
VEDNO
7
4%

Skupaj glasov : 165

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 15, 2007 5:49 pm

zakaj se ne javjo tisti k niso bli zadovoljni?
al sam tko brez veze klikate tisto opcijo?
tudi jst sm naročil zimske gume pri mimovrste in bil zadovoljen
zdej jih bom pa vrjetno pri direktu
lp

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Če mar 15, 2007 6:27 pm

Jaz sem vsel pri GUMI CENTER GABERJE, čakam že 4 dni, dobim jutri, cena ista kot na gumi direktu.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če mar 15, 2007 6:31 pm

mal OT

Kako pa pridejo gume? Po pošti,s hitro pošto al imajo sami zrihtan prevoz? In kaj se zgodi če takrat ko pripeljajo ni nobenega doma?

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če mar 15, 2007 6:42 pm

ni tolk OT.....pripelje ti jih DPD....če naročaš pri gumedirekt.........ko naročiš, dobiš po mailu tudi šifre paketa, da lahko slediš kje se tvoj paket nahaja ( na DPD-jevi strani).......če vnaprej komu doma poveš, da pričakuješ paket in tebe slučajno ni....lahko BP tudi kdo drug prevzame gume zate

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Če mar 15, 2007 6:59 pm

Jaz sem prejšnji teden dobil gume naročene na gumedirekt (Pirelli PZero Nero). Vse super..edino malce me moti to nakazovanje (kao v tujino, ker niso rezidenti), saj traja dva, tri dni da denar pride do njih. No itak pa obstaja možnost plačila s kreditno kartico...Kar se pa glede roka dostave tiče pa se včasih celo prehitijo. Meni so sporočili, da bodo gume prišle v petek in v četrtek sem jih že imel doma :D No, jaz sem bil zelo zadovoljen, gume so nove letošnji letnik in brez kakršnih koli posebnosti...
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če mar 15, 2007 8:03 pm

No jaz pa moram rečt, da zaenkrat nisem najbolj zadovoljen z gume-direkt.
In sicer problem je v tem, da jih še sploh nisem dobil. Naročil in plačal sem jih 2.3, plačal na banki z nakazilom, 7.3 sem dobil sporočilo, da so prejeli nakazilo, še isti dan popoldne so poslali, da bodo predvidoma "ta teden na razpolago in potema bodo takoj poslane". Dan pozneje 8.3 so poslali, da so jih poslali in, da bodo dostavljene predvidoma 14.3.
Danes pa smo že 15.3 pa gum še nisem dobil, tako da jutri bo 2 tedna od naročila. Tukaj na forumu vas veliko pravi kako hitro dostavo imajo, vendar za moj primer se s tem ne morem strinjati. Jaz samo upam, da jih bom dobil, ker če jih še jutri ne bo, bom pa dobil že malo grenak priokus glede takega načina kupovanja in sploh glede te firme, čeprav tukaj jih vsi hvalite, tako da ne vem kje so moje izgubili. Kako pa sploh lahko ukrepaš, če ne dobiš gum? Pa na kakšen način jih vrneš, če jih hočeš reklamirat? Dajte mi res povedat, ker res ne vem, ali moraš it potem stistim gumami na pošto pa poslat v Nemčijo?

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Sp|kE Če mar 15, 2007 8:29 pm

Če so ti napisali datum 14.3, potem bi najkasneje jutri morale biti pri teb. Jaz sem imel določen datum za danes, dobil sem jih pa že včeraj. Vse skupaj pa je trajalo en teden. Tri dni, da so prejeli denar, nekaj dni pozneje pa še gumce, s katerimi sem več kot zadovoljen.:tomidelej: Slišal pa sem, da so nekajkrat poslali gume na Slovaško namesto v Slovenijo. Zadnje čase se to kar pogosto dogaja (mislim na splošno), da nas menjajo za Slovake :P
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če mar 15, 2007 8:38 pm

nekdo je omenjal, da se da sledit pošiljki- tko da poglej kje je
lp

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če mar 15, 2007 10:38 pm

mišek je napisal/-a:No jaz pa moram rečt, da zaenkrat nisem najbolj zadovoljen z gume-direkt.
In sicer problem je v tem, da jih še sploh nisem dobil. Naročil in plačal sem jih 2.3, plačal na banki z nakazilom, 7.3 sem dobil sporočilo, da so prejeli nakazilo, še isti dan popoldne so poslali, da bodo predvidoma "ta teden na razpolago in potema bodo takoj poslane". Dan pozneje 8.3 so poslali, da so jih poslali in, da bodo dostavljene predvidoma 14.3.
Danes pa smo že 15.3 pa gum še nisem dobil, tako da jutri bo 2 tedna od naročila. Tukaj na forumu vas veliko pravi kako hitro dostavo imajo, vendar za moj primer se s tem ne morem strinjati. Jaz samo upam, da jih bom dobil, ker če jih še jutri ne bo, bom pa dobil že malo grenak priokus glede takega načina kupovanja in sploh glede te firme, čeprav tukaj jih vsi hvalite, tako da ne vem kje so moje izgubili. Kako pa sploh lahko ukrepaš, če ne dobiš gum? Pa na kakšen način jih vrneš, če jih hočeš reklamirat? Dajte mi res povedat, ker res ne vem, ali moraš it potem stistim gumami na pošto pa poslat v Nemčijo?

Če jih še neki cajta ne bo, je pomoje najboljše da jih najprej pokličeš, ker lahk da so kaj zamutil, ker pri nas jih tudi kr nekaj časa ni blo, pol se je pa izkazalo da so šle na slovaško namesto v slovenijo (kot sem že zgoraj napisal).

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če mar 15, 2007 11:11 pm

naročil enkrat. na eni izmed gum je en mali defekt. kot bi bil kamen zarit v gumo. takšen trd, poravnan z ostalo gumo (pa ni kamen, je del gume). Ko je bila nova se tega ni videlo, sedaj je pa "ven prišlo". se ne opazi na voznih lastnostih niti nikjer drugje. serviser je le opazil na rednem pregledu avta.

Uporabniški avatar
dules
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dules Pe mar 16, 2007 7:44 pm

jest še nism nikoli kupoval preko njih, letos sm kupil nove pnevmatike goodyear f1
195/50r15 in sm dal zanje malo manj kot 60 e tak de me je vse skupaj prišlo 239€
pri gume direkt bi me prišlo 20 € ceneje ampak koliko moreš plačat za nakazilo ..
jest morem gumo vidt poj jo pa kupim to je pr men tak !

aja koliko daš za nakažilo dnarja ( za tujino )
Volkswagen Golf MK1 motor 1.1 letnik 1978 v obnavljanju ter Golf MK4 1.9 TDi 130 Konj letnik 2003

Volvo-s60
Novinec

Napisal/-a Volvo-s60 Pe mar 16, 2007 7:51 pm

Jst sm pr moji banki 1.5 €

franci1
Nov uporabnik

Napisal/-a franci1 Pe mar 16, 2007 8:43 pm

225/45ZR17 91WRAINSPORT-1
Sommerreifen, UNIROYAL
Index: W: bis 270 km/h
Reifen sind per s o f o r t lieferbar 104,28

tole zgoraj je cena v Celovcu pri eni firmi, kjer kupujem gume- cena je seveda z davkom, spodaj pa pri gume-direkt

Uniroyal
Letne pnevmatike RainSport 1
225/45 ZR17 91W mit Felgenrippe **
Priporočena cena proizvajalca*: EUR 185,50
Pri gume-direkt.com samo EUR 119,20 (28565,09 SIT)

Torej, niti ni tako poceni. Ampak dosedaj so imeli vsi moji prijatelji samo pozitivne izkušnje pri gume.direkt, tako da... se najbrž splača tam kupovati...kdor se pa znajde kje drugje...
Ampak v tej temi ni govora o cenah- torej dobri so!! :D
LP, Franci

franci1
Nov uporabnik

Napisal/-a franci1 Pe mar 16, 2007 8:46 pm

dules je napisal/-a:
aja koliko daš za nakažilo dnarja ( za tujino )

EU za banke od novega leta ni več tujina, ampak nekaj vmes, tako da samo še 1,5 € menda, kot ti je že nekdo povedal :)
LP, Franci

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe mar 16, 2007 8:49 pm

nebivedu je napisal/-a:Fantje, zadeve, ki vam ohranjajo življenje na cesti(in to gume definitivno so), se kupuje iz prve roke, tako da vidiš, kaj kupuješ, ker tkole po pošti te lahko vsak nategne.

:ne :tomidelej:
Slika
Slika
Slika

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Ne mar 18, 2007 1:18 pm

še en zadovoljen gumedirekt kupec. toyo proxes T1R, stare 4 mesece.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne mar 18, 2007 1:46 pm

V torek naročil v petek popoldne dobil :tomidelej: super so

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Ne mar 18, 2007 3:47 pm

Pa kako enim tako hitro uspe dobit, jaz jih še zdaj nisem dobil pa sem jih naročil 2.3, pa napisali so mi, da jih dobim 14.3. Sem gledal na DPD strani in kolikor je videti v Mariboru nekaj "štrikajo", ker 14.3 zjutraj so bile gume pri njih, samo zdaj naprej do mene jim nekako ne uspe priti. Sem pisal v petek na mejl info@delti.com, pa so mi včeraj napisali, da so jih poklicali v Maribor, češ da me naj obvestijo glede dostave, zraven pa še številka, če hočem še sam poklicat. Tako da bom videl, če še jutri ne bo nič jih bom pa res poklical, jih morem vprašat, če so zgubili karto Slovenije, da me ne morejo najdit.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po mar 19, 2007 11:15 am

jaz sem jih naročil v četrtek okoli 19.00, in dobil v ponedeljek zjutraj ;)
gume so ok, stare pa so okoli pol leta(mene ne moti spljoh) :P
Slika

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson Po mar 19, 2007 11:34 am

mišek je napisal/-a:Pa kako enim tako hitro uspe dobit, jaz jih še zdaj nisem dobil pa sem jih naročil 2.3, pa napisali so mi, da jih dobim 14.3. Sem gledal na DPD strani in kolikor je videti v Mariboru nekaj "štrikajo", ker 14.3 zjutraj so bile gume pri njih, samo zdaj naprej do mene jim nekako ne uspe priti. Sem pisal v petek na mejl info@delti.com, pa so mi včeraj napisali, da so jih poklicali v Maribor, češ da me naj obvestijo glede dostave, zraven pa še številka, če hočem še sam poklicat. Tako da bom videl, če še jutri ne bo nič jih bom pa res poklical, jih morem vprašat, če so zgubili karto Slovenije, da me ne morejo najdit.

Pozdravljeni!

Tud jes imam iste probleme. Narocil sem jih 3.3. predviden rok je biv 15.3. pa jih se danes ni. Na mail so mi odgovorili isto! Upam da jih dobim, ce ne streljam :)

Lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov