kaWsk je napisal/-a:pi je napisal/-a:jaz mam tudi Toyo t1r vendar ne zaznavam kakšnega večjega hrupa.. bolj me moti to, da pri hitri spremembi smeri avto čudo reagira (kot da bi mel volan prazen hod, oz. kot da nebi mel nizkoprofilnih gum gor---sem zaradi snega dal nazaj zimske in tega ni občutiti, tako da na podvozju ziher ni okvare..) Kdo lahko kaj pove če je pri teh gumah na smrekico tako ali???? guma pa je 195/50/15
Gume mam napolnjene na 2.4 spredaj in 2.1 zadaj...Je možno, da se te gume morejo še bolj polnit?
t1r naj bi mele dost mehak rob...
kaWsk je napisal/-a:pi je napisal/-a:jaz mam tudi Toyo t1r vendar ne zaznavam kakšnega večjega hrupa.. bolj me moti to, da pri hitri spremembi smeri avto čudo reagira (kot da bi mel volan prazen hod, oz. kot da nebi mel nizkoprofilnih gum gor---sem zaradi snega dal nazaj zimske in tega ni občutiti, tako da na podvozju ziher ni okvare..) Kdo lahko kaj pove če je pri teh gumah na smrekico tako ali???? guma pa je 195/50/15
Gume mam napolnjene na 2.4 spredaj in 2.1 zadaj...Je možno, da se te gume morejo še bolj polnit?
t1r naj bi mele dost mehak rob...
jimbo123 je napisal/-a:Vsi tisti kateri ste menili da so krivi ležaji imate prav.
Pa še tisto o vonju po zažganih gumam.
No danes ni nič smrdelo. Mehanik pa mi je rekel da je možno da so mi zavore kje zablokirale.
alanq4 je napisal/-a:Po dveh straneh še vedno govoriš o distančnikih![]()
Distančnik se uporablja za razširitev koloteka.
Ti rabiš CENTRIRNE OBROČKE, da se platišče lepo namesti točno na sredino. S tem se tudi deloma razbremenijo vijaki, saj ne rabijo prenašati vseh sil, ki delujejo na kolo.
ANJCI je napisal/-a:Vseeno meni tukaj nekaj ni logično ...
Na poti do vulkanizerja in pred tem se je avto peljal normalno brez kakeršnega koli hrupa , zvoka in blokiranja zavor. Po namestitvi novih Alu platišč pa se zvok, hrup , blokiranje koles, vonj po gumi kar pojavi![]()
SlučajMybi
Poročaj naprej
jimbo123 je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Vseeno meni tukaj nekaj ni logično ...
Na poti do vulkanizerja in pred tem se je avto peljal normalno brez kakeršnega koli hrupa , zvoka in blokiranja zavor. Po namestitvi novih Alu platišč pa se zvok, hrup , blokiranje koles, vonj po gumi kar pojavi![]()
SlučajMybi
Poročaj naprej
Lahko ti povem da je mama imela en čuden primer s čisto novimi zadnjimi paktnami.
Mislim da se je vozila kakšne 3 mesece v službo potem pa ji je enkrat na poti domov paktne na zadnjem desnem kolesu dobesedno raztrgalo. Do službe ima samo kakšnih 12 km, in ni rally voznica. :P Vozi pa mali avto kio ki pride. :P
Shit happens, so flow with it.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov