Gricko je napisal/-a:jaz ne razumem ljudi, ki dajo ful $$ za avto, nato dajo ful $$$ za feltne in homolomo, da ima njihov avto fancy izgled , zmečejo še dodatno $$$$ na plastiko okoli avta....Dumber je napisal/-a:Jaz mam isto dimenzijo Nankang gume pa se dobro obnesejo za mene običajnega voznika.
ko pa je treba kupiti gume, je pa vsem težko dati nek normalen denar za tisto dimenzijo in potem tlačijo "čunga lunga" gume na avto
Važno da dobro zgleda, gume , ki so edini stik s cesto pa niso važne![]()
raje bi obdržal original 15" ali 16" felne pa kupil neke vredu gume....bi se peljal bol varno, bolje bi se držale pa še prišparal bi![]()
PS: pol pa vidiš kako se eni zmrdujejo z lego avta, pa da je šel v grabn....bla bla.....na avtu pa gume "čunga lunga"
PPS: če že šparaš...tudi bremze se da dobiti oz predelati od yugeca za tvoj avto...veš koliko je to ceneje, pa ploščice so tudi zastojn skorajda...rabiš jih pa itak bolj malo
PPSpa ne leti le na tebe, ampak na vse, ki razmišljajo podobno, da ne bo zamere
Ja nevem kak voznik bi pol moral bit, da bi opazo da ni kaj z gumami vredu. Zaenkrat zadostujejo mojim potrebam. Pa ko berem tuje forume so tudi kar zelo dobro ocenje. BIlo so pa ugodne. In so baje zelo dobre glede na ceno. In sam še za enkrat nimam problema z njimi.
Zato pa ni dobro vsega prebrat kaj piše ampak še kaj sprobat.
lp