Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Re: pnevmatike 225-45-17

Napisal/-a Dumber Če maj 31, 2007 2:18 pm

Gricko je napisal/-a:
Dumber je napisal/-a:Jaz mam isto dimenzijo Nankang gume pa se dobro obnesejo za mene običajnega voznika.
jaz ne razumem ljudi, ki dajo ful $$ za avto, nato dajo ful $$$ za feltne in homolomo, da ima njihov avto fancy izgled , zmečejo še dodatno $$$$ na plastiko okoli avta....
ko pa je treba kupiti gume, je pa vsem težko dati nek normalen denar za tisto dimenzijo in potem tlačijo "čunga lunga" gume na avto
Važno da dobro zgleda, gume , ki so edini stik s cesto pa niso važne :roll:

raje bi obdržal original 15" ali 16" felne pa kupil neke vredu gume....bi se peljal bol varno, bolje bi se držale pa še prišparal bi :!:

PS: pol pa vidiš kako se eni zmrdujejo z lego avta, pa da je šel v grabn....bla bla.....na avtu pa gume "čunga lunga"

PPS: če že šparaš...tudi bremze se da dobiti oz predelati od yugeca za tvoj avto...veš koliko je to ceneje, pa ploščice so tudi zastojn skorajda...rabiš jih pa itak bolj malo

PPS :lol: pa ne leti le na tebe, ampak na vse, ki razmišljajo podobno, da ne bo zamere ;)

Ja nevem kak voznik bi pol moral bit, da bi opazo da ni kaj z gumami vredu. Zaenkrat zadostujejo mojim potrebam. Pa ko berem tuje forume so tudi kar zelo dobro ocenje. BIlo so pa ugodne. In so baje zelo dobre glede na ceno. In sam še za enkrat nimam problema z njimi.

Zato pa ni dobro vsega prebrat kaj piše ampak še kaj sprobat.
lp
Zadnjič spremenil Dumber, dne Če maj 31, 2007 2:22 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Re: pnevmatike 225-45-17

Napisal/-a Dumber Če maj 31, 2007 2:20 pm

glede zavor pa ne skrbi :D
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če maj 31, 2007 4:34 pm

Bi pa še sam nekaj vprašal v imenu kolega, ker že teče debata o gumah. Če lahko seveda. Stvar je taka. Ima mislim da isto dimenzijo. Gume so pa Toyo. Modela pa ne vem. Ima pa problem. Pobira mu gumo na zunanji strani. Tako levo kot desno prednjo. Zadnje občutno manj. Je že delal optiko, gume so praktično nove. Pratako ima nove OZ lite feltne. Centrirano v "nulo". Kaj bi bil vzrok temu?

Uporabniški avatar
P106r
Novinec

Napisal/-a P106r Če maj 31, 2007 7:13 pm

tomzzi je napisal/-a:Bi pa še sam nekaj vprašal v imenu kolega, ker že teče debata o gumah. Če lahko seveda. Stvar je taka. Ima mislim da isto dimenzijo. Gume so pa Toyo. Modela pa ne vem. Ima pa problem. Pobira mu gumo na zunanji strani. Tako levo kot desno prednjo. Zadnje občutno manj. Je že delal optiko, gume so praktično nove. Pratako ima nove OZ lite feltne. Centrirano v "nulo". Kaj bi bil vzrok temu?

Divjak :-P Pa če je iz kakšne luknje polne ovinkov doma pa še toliko bolj :D

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Sr jul 04, 2007 7:50 pm

Jst bi vzel Dunlop SPORT MAXX!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr jul 04, 2007 8:03 pm

S Pirelli Zero Nero ne boš zgrešil.

Danes sem se vračal iz službe po najhujšem nalivu in nisem med vožnjo imel nikakršnih problemov - nič zanašanja ali drsenja, tudi pri velikih hitrostih.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jul 04, 2007 8:08 pm

tomzzi je napisal/-a:Bi pa še sam nekaj vprašal v imenu kolega, ker že teče debata o gumah. Če lahko seveda. Stvar je taka. Ima mislim da isto dimenzijo. Gume so pa Toyo. Modela pa ne vem. Ima pa problem. Pobira mu gumo na zunanji strani. Tako levo kot desno prednjo. Zadnje občutno manj. Je že delal optiko, gume so praktično nove. Pratako ima nove OZ lite feltne. Centrirano v "nulo". Kaj bi bil vzrok temu?

Možno da ma preveč ali premalo napumpane... ;)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr jul 04, 2007 9:14 pm

martin_krpan je napisal/-a:S Pirelli Zero Nero ne boš zgrešil.

Danes sem se vračal iz službe po najhujšem nalivu in nisem med vožnjo imel nikakršnih problemov - nič zanašanja ali drsenja, tudi pri velikih hitrostih.

Poleg RE50A skos vodilna po testih zadnja leta v tej dimenziji..
Poleg teh dveh je v najvišjem rangu še S. Contact3.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov