dusanb2
Nov uporabnik

Napisal/-a dusanb2 Sr apr 02, 2008 9:53 am

Si pač imel srečo,bi rekel in jaz nesrečo,saj pravim vsem ne morejo dostaviti zanič robe potem je itak konec z njimi, se pa pogosto dogaja,da ni najbolj kvalitetna ali je pa neustrezno-poškodovano!!!"

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 02, 2008 11:19 am

sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"

P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.

Si mogoče pomislil, da delamo (spletni centri) z vukanizerji in uradnimi zastopniki? :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr apr 02, 2008 11:36 am

ice je napisal/-a:Si mogoče pomislil, da delamo (spletni centri) z vukanizerji in uradnimi zastopniki? :)

....v našem koncu od petih, trije 101%-no ne delajo z njimi......kaj naj bi imeli od tega??

P.S.- LJ. in drugje, ne rečem.....

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr apr 02, 2008 11:52 am

@sašo5: a ni zanimivo da prav to podjetje ponuja cenovno ugodno in
to spletna-trgovina na vasem koncu

http://www.ilbi.info/index2.htm
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr apr 02, 2008 12:06 pm

MacTron je napisal/-a:@sašo5: a ni zanimivo da prav to podjetje ponuja cenovno ugodno in
to spletna-trgovina na vasem koncu

http://www.ilbi.info/index2.htm

..no, sej sem napisal 3 od 5 ...(se pravi, da se dva gresta spletne trgovine..)in Lukež(Ilbi) je en od tistih dveh (drugi je Škaler Brezina) fant od Rebeke.... :lol:

P.S pri Ilbiju (lokacija daleč najboljša ob obvoznici) ne kupuje "nihče" :?: zakaj? vedo domačini....

citat: :oops: "Sodelavce in njihova mnenja obravnavamo spoštljivo in dostojno ter nagrajujemo njihove pobude in dosežke." :oops:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr jul 30, 2008 7:15 pm

Evo,
moja izkušnja z njimi pa je super!
V torek sem gume( 2 kompleta zimskih v dveh različnih dimenzijah) naročil in plačal.
V sredo sem dobil potrdilo da so plačane in da jih dostavijo v dveh delovnih dneh.
Dobil pa sem jih že danes. Zapakirane, nepoškodovane, itd. Vse je šlo prek e-maila in klika, gume sem dobil direkt pred vrata tako da sem super zadovoljen in tudi naprej bom pri njih naročal. Res pa je da majo DOT 1107, kar me sploh ne moti, ker so bile zelo poceni(bolj kot pri konkurenci) in še nekaj popusta so dali.
lp, ;)

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Sr jul 30, 2008 7:35 pm

Tudi jaz sem lansko leto kupil naročil gume pri gumi centru gaberje, vendar jaz karkoli naročim preko neta nikoli ne plačam vnaprej (se ve, komu se plačuje vnaprej :P ).
Je blo pa tako, da gum kar ni in ni blo, je klicala moja žena gor 1x in so rekli, da imajo probleme z dobavo in kaj ti jaz vem s ćim še in da naj počakamo 3 dni. Po treh dneh je moj zmaj klicu še enkrat in rekla, če pač čez dva dni ne bo vidla gum na dvorišču, naj se smatra naročilo za preklicano. Čez 2 dni so gume bile na dvorišču :D
Je pa tudi res da so imeli takrat daleč najbolj ugodno ceno+ teh gum se pri lokalnih vulkanizerjih ni dalo dobit :shock:
Jaz vam samo svetujem, ne plačujte vnaprej, ker potem ste avtomatsko na čakanju, ker kar se trgovca tiče on je svoje dobil, vi boste pa za svoje hočeš-nočeš morali čakat ;)

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr jul 30, 2008 8:27 pm

Hmm, eni tak drugi drugače. Je pa res da je fajn če se jih prej pokliče in vpraša če imajo artikel na zalogi v centralnem skladišču. No vsaj jaz sem tako naredo. Če ga imajo ti ga pol res takoj dostavijo. Mislim da niso tak naivni da tega ne bi takoj naredili in imeli negativno sliko pri kupcih. Če pa ni izdelka na zalogi in ga plačaš vnaprej pol se res zgodi to da si na čakalni listi in lepo čakaš.lp

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Sr jul 30, 2008 11:01 pm

Jaz sem tud pred 2 letoma naročil moje Michelinke pri Gumi centru Gaberje. Plačal sem vnaprej, dostava na dom je bila brezplačna. Dobil sem še popust. Dobil sem jih pa v dveh dneh. Lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če jul 31, 2008 6:05 pm

sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"

P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.

No...glede tega sva že dva....sicer sem gledu tiste cene pri gumi centru,pa se mi zdi, da so tu-tu z našimi vulkanizerji. Je pa res, da se z našimi vulkanizerji da na šalterju še kaj zmenit.

LP!

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

Napisal/-a bobi11 Pe avg 01, 2008 6:57 pm

edini problem ki sem ga imel z to firmo je to da se plačilo s kreditno kartico ni dalo opraviti. sem šel na banko da bi plačal preko položnice tam pa mi delavka pove da ta št. računa sploh ne obstoja, zato enostavno nisem naročil pri njih. aja potegne edino z viso- tako sem naročil pri njih prvič ( drugič z maestro- ni potegnil), pošiljka pa je bila čisto ok.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Če jul 02, 2009 3:20 pm

Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..
Je kdo naroceval alu felne pri njih? Sam imam namen kupit RIAL alu felne pri njih, in me je strah da se bom po placilu po predracunu, nacakal predno bom dobil felne domov, saj jih nimajo na zalogi, in jih morajo narociti od proizvajalca.

Ce kdo ve kje se poceni prodajajo RIAL platisca, naj kr napise ;)

Povpraseval sem ze pri Vulco in Sitar, vendar sta oba predraga!
Slika

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če jul 02, 2009 3:25 pm

jaz sem pri njih naročil momo platišča, kako leto nazaj in sem bil zadovoljen z njimi.Po plačilu je minilo 1 teden in pripeljali so mi jih na dom.
tako da imam z njimi dobre izkušnje.

lp

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Če jul 02, 2009 3:30 pm

valle-leon je napisal/-a:jaz sem pri njih naročil momo platišča, kako leto nazaj in sem bil zadovoljen z njimi.Po plačilu je minilo 1 teden in pripeljali so mi jih na dom.
tako da imam z njimi dobre izkušnje.

lp

Ker to kaj berem po a.com, me je kuj strah narocit :lol:

Se da felna preverit pri vulkanizeru ce je zvita, predno das gume gor? Ker bi prvo naroco felne, pol nasledni mesec pa gume. Da nebi pol 1 mesec mel doma zvite felne in nebi niti vedel za to, dokler nebi sel montirat gum :?
Slika

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če jul 02, 2009 3:48 pm

kaj da bi nove feltne dobil zvite , poškodovane ???
jaz sem dobil vse brezhibno, z vijaki, centrirnimi obročki in tuvom.
Celo pomagala sta mi jih prinesti gor, ker živim v prvem štuku v bloku. :lol:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jul 02, 2009 4:17 pm

MatejW je napisal/-a:Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..
Je kdo naroceval alu felne pri njih? Sam imam namen kupit RIAL alu felne pri njih, in me je strah da se bom po placilu po predracunu, nacakal predno bom dobil felne domov, saj jih nimajo na zalogi, in jih morajo narociti od proizvajalca.

Če ti ni predaleč oz mislim da tudi pošlejo poklič na http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ imajo ceneje RIAL kot pa pri gumi-center, naročiš plačaš po povzetju, pa vpraš za popust in ti ga bo sigurno dal, gume ima isto poceni, če nima ta model v ceniku ki si ga ti želiš poklič pa ti bodo zrihtal, jaz osebno pri njih nabavljam že nekaj let pa nisem imel nikol problemov

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Če jul 02, 2009 5:21 pm

pskoda je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..

Če ti ni predaleč oz mislim da tudi pošlejo poklič na http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ imajo ceneje RIAL kot pa pri gumi-center, naročiš plačaš po povzetju, pa vpraš za popust in ti ga bo sigurno dal, gume ima isto poceni, če nima ta model v ceniku ki si ga ti želiš poklič pa ti bodo zrihtal, jaz osebno pri njih nabavljam že nekaj let pa nisem imel nikol problemov

Sem glihkar klical, ampak jih nima na zalogi, mora kontaktirat uvoznika, ki je kolko vem Sitar, tak da dvomim da bo ceneje kot pri njem :S
Bo mi pa javil ju3.
Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe jul 03, 2009 10:53 am

MatejW je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Sem glihkar klical, ampak jih nima na zalogi, mora kontaktirat uvoznika, ki je kolko vem Sitar, tak da dvomim da bo ceneje kot pri njem :S
Bo mi pa javil ju3.

In kaj si zvedu?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Pe jul 03, 2009 2:50 pm

pskoda je napisal/-a:In kaj si zvedu?

Reko da me bo danes poklico, pa nic ni blo iz tega =) Mogoce pa se bo,...

Mogoce ve kdo, kje se prodajajo RIAL platisca v MB?
Slika

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal So jul 04, 2009 12:28 pm

Jaz sem pri njih letos naroču gume in sem jih dobil v treh dneh (ponedeljek-četrtek). Je pa res, da sem jim prej poslal e-mail, če imajo vse na zalogi. Sem dubu pa 3 mesece stare.

Za feltne, pa normalno, da bo trajal nekaj več časa.
Se vidmo ko se zagledamo.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov