sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.
MacTron je napisal/-a:@sašo5: a ni zanimivo da prav to podjetje ponuja cenovno ugodno in
to spletna-trgovina na vasem koncu
http://www.ilbi.info/index2.htm
sašo5 je napisal/-a:...ampak (mogoče sem starokopiten) nemorem se načudit ljudem, ki kupujejo gume preko neta...........pa ne more pridet ceneje kakor pri vulkanizerju, pa da so "božje"
P.S je pa res, da so v našem koncu vulkanizerji cca 30% cenejški kakor drugje po slo.
valle-leon je napisal/-a:jaz sem pri njih naročil momo platišča, kako leto nazaj in sem bil zadovoljen z njimi.Po plačilu je minilo 1 teden in pripeljali so mi jih na dom.
tako da imam z njimi dobre izkušnje.
lp
MatejW je napisal/-a:Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..
Je kdo naroceval alu felne pri njih? Sam imam namen kupit RIAL alu felne pri njih, in me je strah da se bom po placilu po predracunu, nacakal predno bom dobil felne domov, saj jih nimajo na zalogi, in jih morajo narociti od proizvajalca.
Ce kdo ve kje se poceni prodajajo RIAL platisca, naj kr napise
Povpraseval sem ze pri Vulco in Sitar, vendar sta oba predraga!
pskoda je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..
Je kdo naroceval alu felne pri njih? Sam imam namen kupit RIAL alu felne pri njih, in me je strah da se bom po placilu po predracunu, nacakal predno bom dobil felne domov, saj jih nimajo na zalogi, in jih morajo narociti od proizvajalca.
Če ti ni predaleč oz mislim da tudi pošlejo poklič na http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ imajo ceneje RIAL kot pa pri gumi-center, naročiš plačaš po povzetju, pa vpraš za popust in ti ga bo sigurno dal, gume ima isto poceni, če nima ta model v ceniku ki si ga ti želiš poklič pa ti bodo zrihtal, jaz osebno pri njih nabavljam že nekaj let pa nisem imel nikol problemov
MatejW je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Vidim da imate eni slabse izkusnje pri gumi-center Gaberje,..
Če ti ni predaleč oz mislim da tudi pošlejo poklič na http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ imajo ceneje RIAL kot pa pri gumi-center, naročiš plačaš po povzetju, pa vpraš za popust in ti ga bo sigurno dal, gume ima isto poceni, če nima ta model v ceniku ki si ga ti želiš poklič pa ti bodo zrihtal, jaz osebno pri njih nabavljam že nekaj let pa nisem imel nikol problemov
Sem glihkar klical, ampak jih nima na zalogi, mora kontaktirat uvoznika, ki je kolko vem Sitar, tak da dvomim da bo ceneje kot pri njem :S
Bo mi pa javil ju3.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov