|m|
Nov uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a |m| Po apr 21, 2008 11:10 pm

f.taunus je napisal/-a:Ko je mokro moraš paziti predvsem z letnimi. Kot že omenjeno, imam praktično nove letne gume Sava. Lani se mi je ob deževnih poletnih dneh dogajalo, da sem dobil občutek poledice kar sredi julija. :roll:

Drugič ko kupuješ gume vzemi na znanje da so savine letne gume za en falus na mokri cesti. Sem sprobal tako Intenso (nove) kot Perfecto (dobil na avtu) ;)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po apr 21, 2008 11:25 pm

ti priporočam da naslednjič kupiš celoletne pnevmatike,in ne bo treba o
tem razpravljat,kako in kaj

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To apr 22, 2008 6:57 am

Kaj pa zavorna pot ? Debata bi mogla it bol v tem smislu. Ne pa kolk lohk čez ovinek zapeleš.

Naslabši možni primer, ki upam da se ne naredi, ni pa nemogoč:

Prehod zapesce. Čez cesto gre otrok. Z letnimi se ustaviš z zimskimi ga povoziš. In vse to samo zaradi pretiranega šparanja na gumah.

Če ma kdo konkretne podatke o teh zadevah. Naj se mal razpiše oz da linke. Vsekakor je pa razlika kar učitna.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To apr 22, 2008 6:59 am

|m| je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:Ko je mokro moraš paziti predvsem z letnimi. Kot že omenjeno, imam praktično nove letne gume Sava. Lani se mi je ob deževnih poletnih dneh dogajalo, da sem dobil občutek poledice kar sredi julija. :roll:

Drugič ko kupuješ gume vzemi na znanje da so savine letne gume za en falus na mokri cesti. Sem sprobal tako Intenso (nove) kot Perfecto (dobil na avtu) ;)

Pri vulkanizerju so trdili ravno obratno. ;) Da je Sava hčerinsko podjetje od Goodyear in je tudi kvaliteta na istem nivoju, le cena se zelo razlikuje zaradi nižjih stroškov izdelave.
Vrni se na Aktualno področje: Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost