|m|
Nov uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a |m| Po apr 21, 2008 11:10 pm

f.taunus je napisal/-a:Ko je mokro moraš paziti predvsem z letnimi. Kot že omenjeno, imam praktično nove letne gume Sava. Lani se mi je ob deževnih poletnih dneh dogajalo, da sem dobil občutek poledice kar sredi julija. :roll:

Drugič ko kupuješ gume vzemi na znanje da so savine letne gume za en falus na mokri cesti. Sem sprobal tako Intenso (nove) kot Perfecto (dobil na avtu) ;)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po apr 21, 2008 11:25 pm

ti priporočam da naslednjič kupiš celoletne pnevmatike,in ne bo treba o
tem razpravljat,kako in kaj

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To apr 22, 2008 6:57 am

Kaj pa zavorna pot ? Debata bi mogla it bol v tem smislu. Ne pa kolk lohk čez ovinek zapeleš.

Naslabši možni primer, ki upam da se ne naredi, ni pa nemogoč:

Prehod zapesce. Čez cesto gre otrok. Z letnimi se ustaviš z zimskimi ga povoziš. In vse to samo zaradi pretiranega šparanja na gumah.

Če ma kdo konkretne podatke o teh zadevah. Naj se mal razpiše oz da linke. Vsekakor je pa razlika kar učitna.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To apr 22, 2008 6:59 am

|m| je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:Ko je mokro moraš paziti predvsem z letnimi. Kot že omenjeno, imam praktično nove letne gume Sava. Lani se mi je ob deževnih poletnih dneh dogajalo, da sem dobil občutek poledice kar sredi julija. :roll:

Drugič ko kupuješ gume vzemi na znanje da so savine letne gume za en falus na mokri cesti. Sem sprobal tako Intenso (nove) kot Perfecto (dobil na avtu) ;)

Pri vulkanizerju so trdili ravno obratno. ;) Da je Sava hčerinsko podjetje od Goodyear in je tudi kvaliteta na istem nivoju, le cena se zelo razlikuje zaradi nižjih stroškov izdelave.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost