VasjaS je napisal/-a:Razložte mi nekej:
Tema: Grem iz 16" na 17".
Vprašanje: Razlika cen med gumami in izkušnje z vulkanizerji?
Večina odgovorov: 18" ali če si faca 19"
Se vam res zdi ta odgovor smiselen? In tolko smiselen da se okoli tega kregate?
Naj potegnem analogijo:
Učiteljica: Katera je razlika v barvi med zrelo in nezrelo jagodo?
Janezek: Češnjev sladoled je boljši!
Za tiste ki niste zastopli, je to bilo napisano in mišljeno zelo sarkastično, vseeno pa je za se zamislit...
stench je napisal/-a:Tretjič pa zato, ker nam potem gredo na koleno jamranja zakaj nisem dal večjih felten gor.
tomzzi je napisal/-a:Off:
Mene pa zanima nekaj. Nekateri pravite, da cena 17" ni veliko višja od na primer 16". Sam sem recimo danes za sebe gledal za 17" gumami in platišči ker bi rad pač šel na 17" če bi bilo cenovno še vedno ugodno. Ampak sem ugotovil, da me komplet 18" gum vseeno kar nekaj par € dražje pride. To je jasno ampak razlika je res velika.
Primer:
- Turanza ER 300 225/45 R17 cca 120€
- Turanza ER 300 215/45 R17 cca 125€
- Turanza ER 300 205/55 R16 cca 86-87€
Da ni neke ogromne razlike v ceni? Zdaj pa seštejte en komplet štirih gum in drug.
bobi11 je napisal/-a:v bistvu je tako da o večjih felgah od 17" sploh nism razmišlal (predvsem zaradi malo konjev 75- kar bi se po moje kar veliko poznalo pri vožnji, če se motim me opozorite)
mam pa še eno vprašanje, kar pa verjetno ne spada glih pod to temo, vendar mi na styling temah noben noče konkretno svetovat, zato upam da mi bo kdo tukaj priskočil na pomoč, izbiram namreč med felgami tomason tn1, ter rc designom 17 ( feltnam bi namenil največ cca 600 eur), če ma kdo drug boljšo idejo je ta samo DOBRODOŠLA!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov