Drocky je napisal/-a:Sing je napisal/-a:Ker pač spremljam ta trend in sem v podobnem fohu imam stavri razjasnene
LP
očitno ne
vsak, ki dejansko ve kaj o gumah, ve tudi to, da je DOT oznaka, da guma ustreza USA standardom in da nima nobene veze s tednom izdelave. Zato tudi ni vedno skupaj napisano. Ampak to si najbrš že opazil.
Me pa zanima kak lahko strana ve, kako se je guma hranila v nekem centralnem skladišču, če je bilo to mogoče prepolno in so gume dali ležat? Še vulkanizer, ki dobi gumo ne more tega vedet.
Na pnevmatiki imaš dve oznaki dota.
Vsaka je označena na svoji strani. Ne pomneita pa obe isto kot si tudi že sam napisal.
Kar pa se hranjenja pnevmatik tiče pa ste zašli preveč v detajle.
Večji vulkanizerji kater v povprečju prodajo 3tisoč kosov in več dobivajo po večini pnevmatike iz centralnega skladišča proizvajalcev pnevmatik.
Tam so zagotovo pnevmatike hranjene na pravem meestu.
To lahko preverite pri vulkanizerjih, seveda večjih
Kar pa se tiče internetne prodaje predvsem gume direkt pa kar ugotavljajte... Škoda pisati nekaj zakar ni konkretnih vprašanj ampak vidim samo neprave trditve in pametovanja določenih.
Le kupujte tisti ki želite na Gume direkt... Ob prvem nezadovoljstvu pa sem prepričan, da se tak posameznik, ki tukaj piše nasprotno z mojimi mnenji zagotovo ne bo javil in rekel mel si prav
Tipično forumaško
Lep pozdrav in čim manj neprijetnih izkušenj ob nakupu vam želim!