Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:če smo že pri gumah, mi lahko kdo pove, koliko časa trajalo gume od bmwja...sama jih še nisem menjala, pa me zanima življenjska doba.
Mene pa zanima koliko vzletanj/pristajanj zdržijo gume od airbusa a380?

Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:če te ne moti, da je bmw, lahko... in pa 100€...
če smo že pri gumah, mi lahko kdo pove, koliko časa trajalo gume od bmwja...sama jih še nisem menjala, pa me zanima življenjska doba.
Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:če te ne moti, da je bmw, lahko... in pa 100€...
če smo že pri gumah, mi lahko kdo pove, koliko časa trajalo gume od bmwja...sama jih še nisem menjala, pa me zanima življenjska doba.
Vseved je napisal/-a:Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:če smo že pri gumah, mi lahko kdo pove, koliko časa trajalo gume od bmwja...sama jih še nisem menjala, pa me zanima življenjska doba.
Mene pa zanima koliko vzletanj/pristajanj zdržijo gume od airbusa a380?
eentox je napisal/-a:Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:če te ne moti, da je bmw, lahko... in pa 100€...
Sori ampak tole mi "liči" na to da se ti prodajaš za 100€...![]()
Čisto drug avto kot avtor teme povprašuje, na avto-gume se pa očitno spoznaš manj kot na kake druge (npr."ola" gume) in po vsej verjetnosti tudi 18" nimaš.
Avtorica tega posta brez zamere ampak neumno se mi je zdelo, da bi ti človeku samo da malo sproba avto z 18" vzela toliko denarja..ker po vsej verjetnosti bi se avtor nekako že oddolžil za to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost