BBS je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Koliko maš vreden avto?
x2
Koliko se ti ceniš? Če se do 1000€, je nakup gum priznanega proizvajalca res nesmotrn..
Ne glejte koliko je vreden avto, mislim da je voznikovo življenje in življenja od ostalih udeležencev dosti velik razlog, da se dajo na vozilo ustrezno kakovostne gume. Boljše eno colo manjše pnevmatike, pa kvalitetnejše gume dati gor, kot pa se preseravat z nevem kakšno colo potem pa guma gor, ki ni vredna tega naziva in takih gum je na pretek. Poznam ljudi, ki dajejo na vozila nalite gume, pa še profil dodatno poglobljen a na drugi strani zapravljajo za vse možne traparije.
Ne šparajte na stvareh, ki vam oziroma nam rešijo življenje!
Pomoje ljudje šparajo na gumah zato, ker ko daš neke gume na avto, isto izgledajo Good Year, Nankang ali pa Maloya. Slaba guma se pokaže šele pri močnem bremzanju, ostrem zavijanju ali pa po mokrem. Ljudje se ne zavedajo posledic. Se mora najprej nekaj zgodit, da se lahko kupi boljše gume.
prasec je napisal/-a:Evo eno stran s pocen gumami, pa glih zame dimenzijo majo v akciji Bridgestone Potenza:D
http://www.gume-ekspres.si/
Firediver je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Koliko maš vreden avto?
x2
Koliko se ti ceniš? Če se do 1000€, je nakup gum priznanega proizvajalca res nesmotrn..
AgitatoR je napisal/-a:prasec je napisal/-a:Evo eno stran s pocen gumami, pa glih zame dimenzijo majo v akciji Bridgestone Potenza:D
http://www.gume-ekspres.si/
Svoje gume sem dobil 8€ ceneje po komadu, kot je na tej strani. Ravno tako iz SLO prek spleta.
blackmagic je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Koliko maš vreden avto?
x2
Ne razumem kaj misliš z tem povedat![]()
Jaz osebno sem dal za gume več , kot nekateri za celi avto
MatejW je napisal/-a:r3vo je napisal/-a:300€ za komad? Pa sej človek sploh ni nič napisal za kakšno dimenzijo gre ti pa se o nekih 300€ po komadu pogovarjaš iz lufta...
Te pa 1x drazje, kot neke poceni gume...
Ce npr. pride set slabih 200, bos moral za kvalitetne odstet 400. Bolsa primerjava?
Firediver je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:lexus02 je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:Koliko maš vreden avto?
x2
Ne razumem kaj misliš z tem povedat![]()
Jaz osebno sem dal za gume več , kot nekateri za celi avto
Mišljeno je bilo tako, da pač primerjaš "vrednost" sebe in ceno gum, od katerih kvalitete si ti neposredno odvisen..
Drugače pa mi je nekoč - sicer dolgoletni motorist pri nakupu motoristične opreme - svetoval: "Kupi najboljše, kar premore tvoja denarnica.."
Jerch_ je napisal/-a:torej? ne glede na to, da se nek ata vozi 2km na dan s povprečno hitrostjo 12km/h mu lahko samo enkrat skoči otrok na cesto v mokrem in bo imel 40% večjo zavorno pot (se je dogajalo na testih) in bo zaznamovan za celo življenje. to pa zato, ker se mu neda prečekirati neta, vprašati vnuka za to ampak raje se vsede in zapelje k popoldancu, ki mu naloži kilo dreka v mozak in mu da neko brozgo zvano kava za poplaknit okus in je vesel ko radio, da ima nove gume. makar da so že 3. nalite čurli murli čang šlank.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov